Melyiket választanad?
Az lenne a kérdésem hogy van egy 2002 Mercedes Benz e 220 280e km 1m ft es van Renault laguna 2 vagy 3 nem tudom.
Szerintetek melyik éri meg jobban, gondolok itt a megbízhatóság kényelem fogyasztás. Alkatrészek árára stb
Előre is köszönöm a válaszokat.
Egyiket se.
De ha muszáj választani, akkor 3-as Laguna, szigorúan benzin motorral.
Igazán egyiket sem. 1 millió forintos merci nem lehet egy jó állapotú kocsi, de még mindig jobb mint a Renault.
1 millióért vennék egy majdnem fullos Bora-t
dízel mind a 2 . A Mercinek egy tulaja van.
Hat nem tudom. Mondjuk nekem a 2 Renault nem tetszik a 3 mar elmegy.
4-es vagyok.
Miért nem?
Francia dízelt? Soha
A merci meg nekem gyanúsan olcsó. persze lehet alkalmi vétel és top állapot, de elég kicsi az esélye. Inkább vennék egy TDI Golf/Bora/Passat-ot ennyiből. Olcsóbb fenntartani. a Golf és a Bora még mai szemmel nézve is pofás. Alkatrész hegyekben, azzal nincs gond, megbízható, jó autók
Mondjuk igen..
Mindegy..de a lagunat is csak azért mondtam mert apám élt egy 2 es be es azt mondta kényelmes és elotte meg a mercit nézte es mondta hogy nézzek utanna a laguna utan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!