Te melyik autót választanád a helyemben?
Figyelt kérdés
Hatalmas nagy különbség a két autó közt, az egyik jelöltem egy focus kombi, a másik egy háromajtós swift. Lényegében a kettő között azért vacilálok, mert kolis vagyok, azzal járnék fel és akkor már nem egyedül. A swift 5 embernek, de talán még 4-nek sem kényelmes 3 órás út során, valamint annyira pakolni sem lehet bele, viszont a kombi focusba lazán. Viszont ha itthon vagyok, akkor haverokkal elmenni autókázni azért inkább egy swift lenne a jobb, mint egy családi autó. Swift kevesebbet is eszik, és eléggé megbízható autó. Hatalmas a dilemma, mert jelenleg mindig máshova billen a mérleg és még idén meg szeretném venni a kocsit.2014. okt. 5. 17:27
1/8 A kérdező kommentje:
Ja és persze a swift jóval olcsóbb is
2014. okt. 5. 17:28
2/8 anonim válasza:
A focus is megbízható autó, bár évjáratot nem írtál.
Ha az egyes focus-ról van szó és a régi swift-ről akkor is inkább a focus, az volt az a ford ami majdnem megverte a Toyotát a megbízhatóságban. Ja és többet sem fogyaszt sokkal.
3/8 A kérdező kommentje:
Ja és aki majd azt javasolja próbáljam ki mindkét autót, akkor megvolnt :D Apámnak swiftje van, egy jó barátomnak meg kombi focusa és mindekttő vezttem már.
2014. okt. 5. 17:31
4/8 anonim válasza:
Vedd akkor a swiftet és ne 4 embert vigyél koleszba hanem 1 vagy 2-t
5/8 A kérdező kommentje:
1.6-os, 1-8-as benzines focus (attól függően melyikbe találok jobb állapotút) és 1.3-as suzka, szintén benzines.
2014. okt. 5. 17:35
6/8 walk w1th mee válasza:
szerintem a swift egy csúnya otromba autó.a focus menőbb:)
7/8 A kérdező kommentje:
Szerintem a szépség relativ, a sima focus zseniálisan néz ki, a kombi hát az kombi, az se néz ki rosszul de nekem speciel bejön a swift, viszont csak 3 ajtóvál, bár én alapból a háromajtós kocsikat preferálom.
2014. okt. 5. 17:47
8/8 anonim válasza:
Ha vagy túl igényes, jó lesz a Swift is, és a maradék pénz pedig jó lesz egyébre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!