Simson fényezés?
Én mást ajánlanék. Egyszer lefújtam dezodoros festékkel a motoromat és írtó hamar leamortizálódott. Biztos vannak jó minőségű tartós festékek is, de én még olyannal nem találkoztam.
Viszont 5-10 ezer forintból leszinterezik bármelyik porfestő\szinterező műhelyben. Az pedig égetett sokszor horganyzott fémfelület! Ha le is pattan nem fog rozsdásodni.
Csak a benzinállósághoz még annyit, hogy egyik festék sem az. A régi benzinek nem voltak olyan maró hatásúak mint a mostaniak. Manapság sokkal kifinomultabb adalékok vannak a benzinben ami idővel éppúgy megromlik mint a modern gázolajak. Egyszerűen elsavasodik. Egy égetett festék kb úgy ahogy bírja, egy szimplán fújt rögtön megadja magát.
Nagy szívások tudnak abból lenni, hogy a lemállott festékdarabok eltömítenek mindent.
Ha már fested, akkor a tankba ne kerüljön. Azt ki kell marózni, telitankkal kell lerakni, vagy egy komplett saválló kezelést kell csináltatni rá.
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!