Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az mekkora gond, ha egy...

Az mekkora gond, ha egy komolyabb szerpentinezés után "málik, kitaknyosodott" a motor hátsó gumijának (mindkét) széle?

Figyelt kérdés
Ez az első komolyabb gumim. Amilyen gumival vettem, az nagyságrendekkel rosszabbul tapadt, de nem taknyosodott. Ez a gumi nagyon jól tapad, viszont "málik" a széle a komolyabb csapatás miatt. Ez gond, vagy nem? A minta mélysége még bőven jó.

2015. máj. 23. 22:39
 1/6 A kérdező kommentje:
Megolvadt és csak ezért nem akarom lecserélni, ha nem muszály, ha így érthetőbb.
2015. máj. 23. 22:50
 2/6 anonim ***** válasza:

"komolyabb szerpentinezés"

Örülj, hogy élsz, a gumi legyen a legkissebb gondod. Te is olyan vad motoros vagy, aki veszélyeztet másokat a közutakon? Amúgy meg valamit valamiért. A nagyon jól tapadó gumik, amiket komolyabb igénybevételre gyártanak, bizony jobban kopnak. Viszont addig legalább marhajól tapadnak.

Ha nem akarod lecserélni, hát ne cseréld, de ne is használd már durvábban.

Amelyik gumival vetted, az átlagosabb közlekedésre való, ez pedig extrémebb használatra.

2015. máj. 23. 23:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Durrogsz a hülyeségeiddel és te is általánosítasz anélkül, hogy ismernél. A helyi, számomra ismerős szerpentinre szoktam kimenni csapatni, és kizárólag este csapatok. Mégpedig azért, mert este látom, ha valaki jönni fog szembe (látni a lápmája fénycsóváját ugye). 23 éve élek itt, gyalogost/biciklist még nem láttam ezen az úton, de mindig belászomolom őket is. Ismeretlen, nem belátható úton nyilván nem így közlekedek. Szóval szerintem mindent megteszek, hogy másnak baja ne legyen. Az én életemmel úgy játszok, ahogy akarok. Senkinek semmi köze hozzá. Nem vagyok az a "városban jampizó leszabályzáson 150-el közlekedő mindenkit veszélyeztető lesz.rom másokat mert felelőtlen vagyok meg amúgy se te mondjad meg Nekem" hülyegyerek fajta. Épp elég ilyet ismerek sajnos. A kérdés az, hogy megolvadtak a gumim szélei, cserés-e a gumi?
2015. máj. 24. 08:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Amíg a mintmélység megvan, és használod( nem hagyod bekeményedni) addig nincs gond. A közhelyes általánosító marhákkal ne foglalkozz. Száraz utat, nedves pinát és humifákat :D
2015. máj. 24. 13:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Amíg a mintmélység megvan, és használod( nem hagyod bekeményedni) addig nincs gond. A közhelyes általánosító marhákkal ne foglalkozz. Száraz utat, nedves pinát és gumifákat :D
2015. máj. 24. 13:34
 6/6 veterán vas ***** válasza:
Ha valaki ekkora önérzettel bír, és ilyen vezetési tudás van a háta mögött, akkor miért ide irkál, mért nem személyesen a Talmával konzultál? Nem kicsi a baj, ha egy "menő" motoros, ismeretlen kispolgári úrvezetőktől kér tanácsot, gumi ügyben. (csapatás-hehe)
2015. máj. 24. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!