Furgonnal hogyan lehet eljutni angliába a legolcsóbban? Kérnék szépen részletes leirást! Mi mennyi hogyan stb?
hát én személyautóval tettem meg a Debrecen Liverpool távot többször is, nekem egy út kőltsége 100.000ft, neked fogyasztás miatt kicsit több lesz. MAtrica csak osztrákba kell (meg persze Magyarországon). Kompjegyet a dfds.com oldalon tudsz olcsón venni. Donquerk-Dover viszonylatot válaszd Calais az sokkal bentebb van Franciába, kamionoknak Donquerk-ig ingyenes az úthasználat Calais-nál már fizetni kell.
HA tudod melyik városba érkezel facebbokon regizz be az adott csoportba pl.: bristoli magyarok, manchesteri magyarok, boltoni magyarok stb... írd ki hogy pár embert eltudál hozni meg csomagokat is, abból tudsz csinálni pár fillért. Dohányból meg szeszes italból csak a megengedett mennyiséget mert DOverban kiveszik a külföldi rendszámú kocsikat vizsgálatra.
"kamionoknak Donquerk-ig ingyenes az úthasználat Calais-nál már fizetni kell."
Dehogy kell.
kösz a kimeritő választ!
belgium hollandia és angliában ingyenes az autópálya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!