Sirperducat kérdése:
Üdv! 0-130km/h sebbeségnél tökéletesen megy az autó gyorsítok akkor is. Kormány nem ráz.140-es gyorsításnál rázni kezd. De nem minden esetben.4000km-t futott az új gumi és felni. Centír rendben felni rendben. Hol kéne keresni a hibát?
Figyelt kérdés
2015. máj. 19. 17:34
11/15 A kérdező kommentje:
Azt mondták ma a Marsoba hogy centír max 110km/h-ig jelentkezik azután nincs rázás ha centír a gond. Nálam ez 140-nél kezdődik. Még gondoltam arra hogy nincs-e valami sár darab valahová feltapadva a futőműre vagy valahová. Csak nem tudtam lemosni mert a mosóba nem volt víz :) Régen emlékszem volt ilyen gond hogy rázott és sár volt a hunyója.
2015. máj. 20. 10:59
12/15 anonim válasza:
A sár is tud okozni ilyet. Pl volt hogy mentem földúton szép kis eső után pocsolyákon át,aztán parkolás. Másnap meg már 80nál rázott mint az ipariáram. Szépen rágyógyúlt a sár a felni belső oldalára és magától le se esett, úgy kellett levakarni, a leszedett kerékről.
13/15 A kérdező kommentje:
Lemostam belül a futóművet felnit, és ugyanúgy ráz 140-től...135km/h-nál nem ráz csak 140-től..nevetséges komolyan.
2015. máj. 24. 10:34
14/15 A kérdező kommentje:
0-139km/h semmi csak ez felett. Eszement...
2015. máj. 24. 10:35
15/15 Szabó Csaba001 válasza:
Mi lett a vége? Ugyanabban a cipőben járok és nincs megoldás. (Seat Leon 1P 17" felni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!