Van okom félni, hogy esetleg valami nem lesz rendben a babával, ha nem szedtem magzatvédő vitamint?
gondolkodj jozan paaszti ésszel.biztos hogy idősebb vagy 20 évnél,és itt vagy teljesen egészségesen.te anyukád biztos nem szedet semmit és egészséges vagy,a nagymamád se szedet semmit és (gondolom)anyukád is makkegészséges.gondolj az idősebb korosztályra,fiatalokat megszégyenítő energiával rendelkezik,és az ő anyjuk se szedett semmit.az én anyámnak vasat kellett szednie,mert vashiányos volt,meg folsavat,de ilyen hülye magzatvédő vitamint nem szedett.egyébként az én dokim is azt mondta,hogy fölösleges,és volt egy kis kálcium hiányom,és akkor kellett gravidát szedni,de csak addig amig fenn állt
a kálcium hiány
Szia!
Az első 3 hónapban azért szednek sokan, hogy megelőzzék a magzati rendellenességek kialakulását. Az igaz, hogy régen nem volt ilyesmi és mégis egészséges gyerekek születtek de nem volt ennyi környezeti ártalom sem és nem ettünk ennyi vackot sem. Ha jó a vérképed akkor semmi gubanc nem lehet. Figyelj jobban oda mit eszel, több kalcium és nem lesz gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!