Apró ésurevételek, amikről nem tudom hogy hibák-e. Normális dolgok ezek?
-bizonyos kanyarfordulatnál nem tudok indexelni, maximum ha feszítem adott irányba a kart. Ez csak olyan 10 fokos tartományba fordul elő.
-hátsó ablaktörlőt nem tudom hogy lehet-e időzítőre állítabi de van hogy nem akarja abbahagyni a törlést és ez idő alatt kattogó hangot hallok a kapcsolónál. Mintha kiakadna.
-Nyikorog a kuplung, de gondolom kenés baja van. Váltani könnyű vele.
-hátramebetbe kapcsolaskor néha reccsen egyet a váltó, erre azt ajánlották hogy tegyem egyesbe előtte hogy lelassítsa a fogaskereket.
Még egy dolog: huplis utakon nyikorgó hangot.hallok, vagy a pótkerék szerelőalkatrészeihez vagy mikor kipufogó utődik alvázhoz olyasmi hanghoz tudom hasonlítani. De ezt biztis meg kell nézetni mi kopog.
Köszönöm ha válaszoltok, sokat segítene.
Az autó egy punto II.
Index kapcsoló kar csere.
Általában a hátsó ablaktörlőnek egy szakaszos (és esetleg egy folyamatos) fokozata van, de a konkrét típust nem ismerem.
Kuplung problémáknál, tárcsa és szerkezetcsere lenne esedékes. Kopott a tárcsa.
Nyikorgást így csak tippelni lehet. De lehetnek a szilentek, ütődésre meg ahogy írod kipufogó vagy bármi, azt meg kellene hallgatni, alámászni
Az iranyjelzos dolgot nem ertem. Mar kanyar elott illik kirakni az iranyjelzot, kanyarban mar nem jelzunk iranyt, hacsak nem korforgalomban vagy es jelezni akarod melyik elagazasnal fogsz kimenni.
Ugy erted a kormany el van forditva es akkor nem tudod bekapcsolni az indexet? Egyenesen tartott kormanynal tudsz indexet kapcsolni?
nem akarja abbahagyni a törlést - lekapcsolod a hatso ablaktorlot es az torol tovabb? Az indexet es az ablaktorlot ugyanazzal a karral mukodteted, ugye? Mert akkor valszeg csere.
Körforgalomnál csinálja igen, egy bizonyos fokban.
Az index és az ablaltörlő külön vannak. Igen, lekapcsolom hátsóablaktörlőt és töröl tovább az kar mellett kattogó hang kíséretében. 5-ből egyszer eljátsza.
Köszönöm hogy írtál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!