Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a rengeteg tinirablásról, amikről manapság hallani?

Figyelt kérdés

Miskolcon rendszám nélküli sötétkék furgon járkál,és jóképű férfiak szólítgatnak meg lányokat,hogy hol van ez meg az,majd úgy tesznek mintha nem hallanák,hogy közelebbhívják. Képek is készültek a furgonról,gyakran követnek lányokat az utcán,néhány órával ezelőtt is készült 1 kép az egyik lakótelepen erről az autóról.

Illetve Budapestről eltűnt egy 19 éves srác egy ukrán manusszal látták utoljára.

Ezen kívül Dunaharasztiból is jöttek jelentések,hogy az oviból,sportpályára "anya ismerőse" hazaviszi őket.

MI A FENE FOLYIK ITT?

2015. ápr. 26. 16:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
az hogy rémhíreket terjesztesz
2015. ápr. 26. 16:54
 2/14 A kérdező kommentje:

ugyanmár. Facebookon kétségbeesett anyák osztanak meg számtalan képet a gyermekeikről,akik az elmúlt héten,hónapban tűntek el.

Ismerőseim is mondták,hogy követte őket az a bizonyos furgon stb

2015. ápr. 26. 16:55
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,de én a legutóbb vettem Vaterán egy miskolci csajt(16 éves,a leírásban az szerepelt,hogy original) akciósan,de mikor megjött,láttam hogy bontott volt..reklamáltam és visszavették,szerencsére volt rajta 2 hónap gyári garancia
2015. ápr. 26. 17:07
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy 20 éves városi legenda, de mindig van olyan borzongani vágyó hülye, aki előkaparja.
2015. ápr. 26. 17:18
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Rendszàm nélküli furgon, mi? 😂
2015. ápr. 26. 17:19
 6/14 A kérdező kommentje:
2015. ápr. 26. 17:21
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szegény, idejött fontoskodni, adjátok már meg neki amire vágyik:

Neeeeee, mesélj! Az ismerőseid is látták? Hát igen, a mai világban mi borzalmak történnek... te többet is tudsz szerintem, nagyon titokzatos vagy, biztos fenyegetnek téged is, ugye? Ilyen furgon volt? 🚐

2015. ápr. 26. 17:23
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Evek ota keringenek ezek a mesek. Szamtalansz9or elokerulnek ujra es ujra. Ha ez igaz lenne, tele lenne vele a media.
2015. ápr. 26. 17:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
A cukrosbácsit véletlenül nem látták valamerre? :O
2015. ápr. 26. 17:28
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez ugyanaz a banda, akik a kínai ruhaboltban szervkereskednek?
2015. ápr. 26. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!