Volkswagen 6 1.4-es 80 LE-s benzines motorral milyen?
Autovasarlasban vagyok... szerelmes vagyok a Mini Cooperbe, ki is neztem mar egyet magamnak, de most talalkoztam egy gyonyoru VW Golffal... :) A motorjaval nem vagyok maximalisan kibekulve, ha autopalyara felmegyek vele, nagyjabol be sem kapcsolna a klima, es biztos, hogy palyan es varosban is rengeteget fogyaszt. Tudnatok segiteni? Jol latom? Valakinek van tapasztalata? (Nobol vagyok, nem 200-zal szeretnek szaguldozni!)
Igen, en is meglepodtem... :)
Koszi a mini linket, sajnos kicsit oregecske :) a 2007tel kezdodo belso tetszik igazan! :)
Az az igazán vicces, hogy 20-25 éve az 50-60 lovas kocsikkal közlekedtünk 130-as tempot, most meg egy 80 lovas autó kevés hozzá. 130-ra bőven elég az a 80 még bekapcsolt klimával is.
Pályán is meg fog állni 7 literből mint felső határ klimát használva.
persze, nem a buntire hajtok, csak vannak olyan kellemetlen helyzetek mikor "totyog" elotted egy furgon, nem latsz semmit, zavaro elotted es nem tudod kielozni... :D hat ki kell probalni, varosba nekem amugy akkor tokeletes :)
koszonom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!