Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért zabál ennyit ez a vacak?

Miért zabál ennyit ez a vacak?

Figyelt kérdés

Pontosan azért vettem egy robogót, hogy ne kocsival keljen boltba meg erre-arra szaladgálnom, hanem az alacsony fogyasztású kávédarálóval, erre 5 tankolás átlagából kijött egy 7,66 literes fogyasztás...

Gyári ötvenes, igaz nagytestű, meg énse vagyok kicsi, de nehogymár többet egyen mint egy autó.. azóta rá se ültem

2015. máj. 17. 14:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Hidegen hajtod rövid távokon városban. Ha még húzod is neki simán megehet ennyit
2015. máj. 17. 15:00
 2/8 anonim ***** válasza:
hát én is pont ezért használtam a robogót rövid távokra boltba szaladgáláshoz hidegen ..húztam is neki 4 fele sose evett. ott más a gond, milyen motorról van szó pontosan?
2015. máj. 17. 15:15
 3/8 anonim ***** válasza:
50 es kétüteművel csak fullgázon se volt több fogyasztásom mint 4.5l. Valami baj van ott!
2015. máj. 17. 15:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Gilera Runner
2015. máj. 17. 15:51
 5/8 anonim ***** válasza:
karbit tisztíts
2015. máj. 17. 16:17
 6/8 A kérdező kommentje:

mindenébe 400 km van

most lett felújítva, nemhiszem h a karbit nem nézték meg

2015. máj. 17. 21:35
 7/8 anonim ***** válasza:
hát ott pedig hidd el vmi nem jó , karbit megkéne nézetned, vagy vmi rosszul csináltak..hát az rengeteg , most van 70-es racing alu henger 21-es karbi és még így se eszik annyit
2015. máj. 17. 23:20
 8/8 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy a vákumcsapod nem jól zár el és folyik a benzin?
2015. máj. 22. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!