Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem indul a motorom?...

Miért nem indul a motorom? Többi lent.

Figyelt kérdés
Suzuki atala 50-es robogóm 2 szerelőnél is volt és nem tudják mi a baja. Mindent megpróbáltak amire gondoltak . Nem e rossz helyen ad le a gyújtás vagy a henger nem jó. Vadi új hengert vettem bele és így se indul . Eddig viccen kívül 1500 rúgásra indult . Úgy tudtam beinditani ,hogy simán rugni rá vagy 300 -at aztán rá a gyújtás és hátha indul . Mostmár erre se indul . Kétségbe vagyok esve. Akármi ötlel van írjátok,köszi.!
2015. máj. 16. 22:35
 1/5 joco5582 ***** válasza:

Szia. Esetleg le tudnád írni mivel próbálkoztatok már?

Én raknék bele egy új gyertyát és gyertyahelyen injekciós tűvel benzint spriccelnék bele.

Meg tudnád nézni hogy így beindul e.

Mi történik?

2015. máj. 17. 11:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Próbálkoztunk az inkecióval is de semmi :((( Új gyerta próba is volt ,az se jó . Nem tudom mivel próbálkozott a szerelő de azt mondta amire ő gondolt mident megnézett.
2015. máj. 17. 14:37
 3/5 joco5582 ***** válasza:

Ez sokat elárul. Egészen biztosan gyujtásnál keresgélnék.

Tipikusan gyujtáskapcsoló, egy kontakthibás csatlakozó.

De ilyesmit csak úgy kiszűrni nehéz. Induljunk ki az egyszerűbb hibából. Minden csatlakozót és sarut egyenként húzz ki. Apró csavarhúzóval a sarut nyomd össze. Sokszor a műanyag a műanyagban szorul, de a réz csatik már lötyögnek. A test vezetékek a vázhoz csavarral rögzülnek. Azokat lazitsd fel, takaritsd meg. Legyen rendes testkontaktus. Ha megvan tovább mehetünk 😊

Remélem segit

2015. máj. 17. 17:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Kollegista vagyok. Ha haza ertem megprobalom. Csak az a baj nem ertek hozza.. :/
2015. máj. 17. 19:21
 5/5 joco5582 ***** válasza:
Persze nem gond. Én itt leszek. Ha sikerül foglalkozni írj rám. Senki se így születik. Ha áldozol rá egy kis időt energiát meghálálja. :)
2015. máj. 18. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!