Van egy atutóm amit nem írattam át nemhogy 15 napon belül hanem már pár hónapja. El tudom adni az autót?
Én pont egy ilyen szituációnak a másik oldalán állok.
Eladtam a kocsimat hónapokkal ezelőtt, valami gyökér vette meg, nem íratta át és bírságokat halmoz össze vele.
Én ugyan mindent lejelentettem, mégis hozzám érkezik az összes bűntetés, mondván én voltam az utolsó ismert tulajdonos. Jó fejek...
Nekem kell ezer fele igazolnom, hogy semmi közöm már a kocsihoz, hál istennek minden papír adott ehhez.
Az új tulaj gondolom olyan hülye, hogy azt hiszi, hogy ezeket a bűntetéseket majd nem kell befizetnie, remélem nagy pofáraesés lesz a vége.
Nem szoktam senkinek rosszat kívánni, de ez az ember megérdemelné, hogy szétrohadjon alatta az autó.
Azért is bánt a dolog mert én hülye még eladás előtt rendbe is rakattam, hogy tipp-topp állapotú legyen, így utólag kár volt...
Miquel
Én eredetileg egy dílernek adtam el, ő meg úgy tudom egy c típusú egyénnek adta tovább, innentől kezdve nincs miről beszélni. Én nem fárasztom magam, hogy megkeressem az új "tulajt".
A rendőrségnél már kezdeményeztük az autó forgalomból történő kivonását, remélem az illető jól megszívja, a primitív baromja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!