Hogyan tuningolhatnék egy kicsit az 50 köbcentis enduro motoromon anélkül, hogy 70-es hengert kapna?
Figyelt kérdés
2015. máj. 14. 11:29
1/7 A kérdező kommentje:
50-nél többet nem megy.
2015. máj. 14. 11:31
3/7 A kérdező kommentje:
Motorhispania Furia, Minarelli AM6 blokkal. Próbáltam már nagyobb légszűrővel, nagyobb karbival (Dellorto 17,5), de nem akarja az igazságot, fuldoklik és lassúúúúú. Mit tehetnék?
2015. máj. 14. 13:22
5/7 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs. Hol kéne keresnem? Olyat is hallottam, hogy a gyújtás is le van korlátozva benne, mert ez osztrákból jött, rajta van a matrica is.
2015. máj. 16. 00:11
6/7 anonim válasza:
Az én rs-emben a kipufogóba volt.Igen az újabb motoroknál a gyújtás van korlátozva azt csak egy új gyújtással tudod megoldani,de szerintem vidd el egy szerelőhöz,ő majd megmondja mi a probléma vele.
7/7 A kérdező kommentje:
Igazából szerintem elég gyenge is, meg nagyon köpi az olajat, szóval gondolom kopott is. Viszont az érdekes az, hogy utolsó előtti fokozatban sem lehet 50-nél többet menni vele, de az utolsón sem, tehát nem pörgeti ki, csak nagyon lent, olyan 2-3 körül, akkor lehet hallani a vinnyogást, hogy eléri a megfelelő fordulatszámot, ami fent már hiányzik.
2015. máj. 16. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!