Yamaha XT 660 első nagymotornak?
Figyelt kérdés
Most csinálom az A2-es jogsit és kell majd egy jó motor amit sokáig fogok tudni használni városban és túrázni egyaránt.
Ezért néztem ki az XT 660-at mert állítólag kényelmes és megbízható.
18 éves vagyok, 175 cm és 68 kg.
14 éves korom óta motorozom, közútra egy 50-es Rieju RR-t, pályára pedig egy Honda CR 125-öt használok.
2015. máj. 13. 13:45
2/6 szerencses85 válasza:
Véleményem szerint ha már sokat motoroztál a CR-rel, akkor van egy kis tapasztalatod, hogy milyen egy nagyobb motor. Véleményem szerint bevállalható lenne neked a 600-as motor is. A kényelmességben és a megbízhatóságban nem tévedtél. Arra viszont készülnöd kell, hogy lényegesen nagyobbnak, nehezebbnek fog tűnni (és az is).
3/6 anonim válasza:
xt660 nem egy erőbajnok és meglepetéseket sem fog okozni így hogy egy 125ccm 2t használsz sőt a egy 2t 125 szerintem élvezetesebb mint ez,de egyébként megbízható kényelmes motor
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Hát ami azt illeti én sem az ereje miatt aggódok hanem a méretei miatt.
Leér egyátalán a lábam róla?
2015. máj. 13. 16:48
5/6 anonim válasza:
cr125 szerintem magasabb a súlya pedig megszokható de az összes 600-650 turaenduró ilyen
6/6 szerencses85 válasza:
Meg fogod szokni, szerintem ne félj tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!