Fék olaj milyen színű? (Többi lent)?
Figyelt kérdés
Tudom... az eddigi leghülyébb kérdés. De érdekelne. Nem igazán értek hozzá csak érdekelne. Ismerősöm VW golf 4-esén elől a bal keréktől mérve kb 10-15cm-re csöpög valami fekete színű olaj szerű. Azért kérdezem milyen színű mert ha a fékolaj akkor az nagy gáz. Ill. ha elfolyna vagy lyukas volna gondolom levegősnek kellene lennie ugye? És akkor a féket alaphelyzetben be lehet nyomni mivel a levegő össze nyomható. Én legalábbis így tudom.2015. máj. 12. 23:35
1/5 anonim válasza:
A válasz saját magadnak +adtad! Akkor levegős lenne...
2/5 A kérdező kommentje:
kérdésem az volt eredetileg, hogy milyen színű a fékolaj :)
2015. máj. 12. 23:47
3/5 anonim válasza:
A fékolaj sárga.
Én a helyedben a lengéscsillapítót lesném meg, abból is csepeghet ami a porral keveredve szép barna-fekete olaj lesz.
4/5 anonim válasza:
értettem a kérdést, nem a szín a lényeg, a hiba lehetőség, honnan?? brrr
5/5 anonim válasza:
Lehet lengéscsillapító olaj is, meg lehet hogy a váltó ereszti az olajat és a végigfolyik a féltengelyen. A színe nem fekete egyiknek sem, legfeljebb a kosz miatt lehet sötét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!