Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül egy motorgenerá...

Mennyibe kerül egy motorgenerál? 50ccm

Figyelt kérdés
Mennyiért csinálnának meg egy váltós 50-es 2T motorban egy motorgenerált ami tartalmaz: henger cserét, hengerfej cserét, dugó cserét, hajtókar cserét, csapágyakat, szimeringeket és ha kell akkor fogaskerekeket. Ez mennyi lenne kb?

2015. máj. 11. 18:50
 1/6 szerencses85 ***** válasza:
Körülbelül 50 ezerre számíts, (minőségi alkatrészek esetén) és ebben még nincs a munkadíj.
2015. máj. 11. 19:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Azért majd összeszámolom de húzós lesz azt tudom
2015. máj. 11. 19:45
 3/6 anonim ***** válasza:
50? Szerintem jóval több lesz az. Egy minőségi szimering + csapágy már ott van hogy 8-9 ezer.
2015. máj. 11. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Egy új hengerszett kb 70ezer, hajtókar 20ezer, főtengely csapágyak 10ezer, tömítések 5ezer. Szóval az előző válaszóló az 50ezerrel kb a felét tippelte. Amit összeírtam az kb 100ezer, amire rászámolhatsz még olyan 40ezer munkadíjat. Persze nem mindegy, hogy egy simson vagy egy aprilia sx-et akarsz e felújítani.

Itt mindent árulnak, amit keresel: www.motoroswebaruhaz.hu

2015. máj. 11. 20:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Hengerfejet miért kell cserélni? Ha nem Nikasilos a henger akkor azt is inkább meg kell fúratni, a túlméretes dugó nem (sokkal) drágább mint az alapméretes.
2015. máj. 11. 20:33
 6/6 szerencses85 ***** válasza:
Tisztelt negyedik! Nem azt mondtam, hogy egy túlárazott helyről túlárazott henger cseréjével együtt gondoltam az árat. Ésszerűen gondolkodva nem muszáj lecserélni egyből a hengerfejet, és a hengert sem, ha nem nicasilos. Akkor körülbelül 20 ezer forintból megvan a fúrás dugattyúval. Ehhez még hozzájön a 10-20 ezres csapágy-szimering "szett", hajtókar+csere 10 ezer. (Citybike webáruházban 7700 a hajtókar, erre még jön egy 2-3 ezres csere költség). Ennyi lenne alsóhangon.
2015. máj. 11. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!