Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2003 es focus első tulajtól...

2003 es focus első tulajtól 360. 000km-er megéri vagy ki van már a motorja?

Figyelt kérdés

Az utcába van egy nyugger és eladja az autóját első új autója azt mondta nagyon vigyázott rá szervizkönyve csak 100.000km ig, utána ő és a fia bütykölték de megvan minden számla amit ráköltöttek.

piros 3 ajtós 1.8 tdci 115 ló, kipróbáltam nagyon megy ;)és királyul néz ki, csak félek hogy lassan tönkremegy a motor benne a sok kilométer miatt. néztem a neten sok ilyen idős autóba ba 150-200.000km van.

2015. máj. 9. 17:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Ő és a fia bütykölte. Na igen, itt kezdődnek a problémák. 360 ezer km szerintem már kellően sok. Én nekem eszembe se jutna. Hasznaltauto.hu-n 200 ezer km környékieket is simán lehet találni. Ez már kellően meg van hajtva.
2015. máj. 9. 17:54
 2/3 anonim ***** válasza:

"néztem a neten sok ilyen idős autóba ba 150-200.000km van."

Nagy részükben csak az óra mutat annyit :D

Nem olyan nehéz összehozni a 360 ezer kilómétert egy dizel Focussal, aki többet utazik, simán összehozza. Nyilván sok ilyen van, tehát legalább a fele tekerve van.

Amúgy ez az 1.8-as motor nagyon sikeres. De azért könnyen lehet találni valós 200 ezerrel is Focust, szóval ezt csak akkor venném meg, ha nagyon olcsón adná.

Nyuggerektől meg nem jó autót venni, bár lehet az is nagyon jó vétel lenne.

2015. máj. 9. 20:08
 3/3 Koaxk Ábel ***** válasza:

Szerintem rohadt sok a 360 ezer km még dízeltől is.

A másik meg, maguk bügykölték... ez azért már nem az a kategória, hogy kettőt ráverek kalapáccsal.

Nekem anno volt 2003-as Seat Leonom, de már abból is a szerelő milliós kütyüvel és laptoppal olvasta ki a hibákat.

2015. máj. 10. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!