Skoda Felici Pick up. Bal első keréknél recsegés. Mitől?
Figyelt kérdés
Recseg ropog, kattog, törött csapágy hangja van, hasonlít a féltengely hangjához. Féltengelyt fél éve cseréltem, megnéztem és teljesen ép. Nem kotyog, nem lötyög. A hang csak terhelés alatt hallatszik (üresben gurulva is), emelve semmi. Kerékagycsapágy lehet? Úgy tudom az búgó hangot ad, ez meg csattog. Nemrég fékpofákat cseréltem, akkor elmúlt egy időre, de most előjött megint. Szerinttek mi lehet? fék? valami beleérhet? kerékagy csapágy? rugó? 2 szerelő sem tudta megmondani :( Valakinek ötlet?2015. máj. 8. 19:07
2/7 A kérdező kommentje:
Most volt cserélve, semmi baja :/ más ötlet esetleg?
2015. máj. 8. 19:18
3/7 szántóvető válasza:
mit cseréltél a féltengelyen?külsö-belső csukló van rajta,a belső része is szeret tönkremenni.ezen kívül megemelve a kerék meg lett rángatva erősen két kézzel?
4/7 A kérdező kommentje:
Külső-belsőt cseréltem, a hang teljesen kívülről jön a fék felől, csattogó hang. Megrángattuk, és fix, mint a beton.
2015. máj. 8. 19:21
5/7 A kérdező kommentje:
Kerékagycsapágynak lehet csattogó hangja?
2015. máj. 8. 19:23
6/7 A kérdező kommentje:
A csapágyházat leszedtem, és kb hullottak ki a golyók. Magyarul az volt, ki is cseréltem. Köszi a segítséget azért.
2015. máj. 9. 19:31
7/7 szántóvető válasza:
nem gondoltam volna hogy a kerékcsapágy lesz.szerencse hogy nem esett ki a kerék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!