Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most komolyan megéri egy 25...

Most komolyan megéri egy 25 éves autót megvenni?

Figyelt kérdés

Bmw, 5-ös széria, E34-es.

Kép : [link]

2015. máj. 9. 16:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
fos 10 évesen már bontóba való mind akár opel akár audi
2015. máj. 9. 17:00
 2/16 A kérdező kommentje:

Egy ismerősöm vett egyet igy 25 évesen, de rengeteg hiba van rajta (700 euróért vette meg).

Pl olyan hogy kilincse le volt törve, ablaka be van repedve, az elektronika nem működött jól rajta, a sebességváltó tiszta laza....

Eddig csak a ráfizetés van rajta, de szerinte még igy is megérte.

Nem mondom, mert jó állapotban van, de most is baj van vele, a csövek (a több éves nem használat után) el vannak porladva, lassan minden alkatrésze csődöt mond.

Épp mondtam neki, hogy lassan több lesz a ráfizetés mint amennyi volt a kocsi, de én h**ye vagyok, mert jó befektetés volt...

2015. máj. 9. 17:05
 3/16 anonim ***** válasza:
61%

Hülye vagy.

Lehet, hogy neked nem éri meg, mert nem tetszik, nem akarsz azautódra költeni, nem akarod buherálni.

Az ismerősöd meg lehet, hogy igen. Ha tetszik neki, ha szívesen szöszöl vele, ha vásárláskor tisztában volt az állapotával és hogy mennyit kell még rákölteni, akkor neki miért ne érné meg? Lehet, hogy ez az álma, ez a hobbija. Miért kell hülyének nézni?

Mi közöd hozzá egyáltalán? Nem mindegy neked? Törődj a magad dolgával. Magadnak olyan autót veszel amilyet akarsz, mindenki más meg hadd vegyen magának olyat, amit szeretne.

2015. máj. 9. 17:13
 4/16 anonim ***** válasza:
32%
Mellesleg ha még ötször annyit rákölt, mint amennyiért vette, de utána egy tiptop állapotú autója lesz, akkor tényleg jó befektetés. Pár év múlva már hivatalosan is veterán lesz, ráadásul egy közkedvelt tipusról van szó, komoly rajongótáborral.
2015. máj. 9. 17:15
 5/16 anonim ***** válasza:
32%

"700 euróért vette meg"

Na akkor nem éri meg 25 évest venni? Vegyél 8 éveset ennyiért. Ja és legyen ilyen nagy és kényelmes mint az E34.

2015. máj. 9. 17:28
 6/16 anonim ***** válasza:
42%
Nem mindeki úgy vásárol, hogy megéri-nem éri. Van amikor csak KELL!
2015. máj. 9. 17:31
 7/16 anonim ***** válasza:

700 euroért tényleg van árban vette meg. Viszont ha ért hozzá, tisztességesen rendbe rakja, akkor a sokszorosát fogja érni.

Meg az sem mindegy kiről van szó. Nekem van a máhelyben egy M40-es blokk, egy Getrag 240-es váltó meg némi sallang, ha veszek egy lepusztult, motorhibás E30-at fillérekért, akkor szerinted hülye vagyok én délután beledobom a motort váltóval és másnap már röhögök rajtad.. :D

Mondjuk,ha nagyon pusztulat az autó vagy nincs keret rendberakni vagy akármi, akkor tényleg nem jó biznisz bevállalni egy leharcolt gépet. Ezt a részét nem látjuk át.

Ezt pl bevállalnám 25 évesen :

[link]

2015. máj. 9. 21:09
 8/16 Koaxk Ábel ***** válasza:
90%
Biztos nem érzem át a veterán autó feelinget, de ha valaki 10.000 euroért akarna nekem adni egy 90-es 5-ös BMW-t tuti körbe röhögném.
2015. máj. 10. 13:25
 9/16 anonim ***** válasza:
Akkor azon mennyit kacagnál ha bekínálnának 90 000 euroért egy 635-öst vagy épp 210 000 ért egy M1-es BMW-t :D
2015. máj. 10. 18:09
 10/16 Koaxk Ábel ***** válasza:

John_McClane

Nah most őszintén, ha lenne ennyi pénzed, te bármelyiket megvennéd?

Nem úgy feleslegben, hanem összekuporgatva... nyilván aki milliárdos és autó típus fanatikus, annak a sokszorosát megéri egy-egy megkímélt modell, de átlag emberként totál életszerűtlen, hogy a sokszorosát kiadja a érte az ember.

2015. máj. 10. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!