Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Babetta 207 miért nem indul?

Babetta 207 miért nem indul?

Figyelt kérdés
Na szóval vettem egy babettát szinte ingyen mert elég ratyi állapotban volt. Felújítottam, lefestettem stb... Eddig használtam is kb egy hete nem. És most nem indul be. Szikra van, komplet gyújtást szeréltem rajta. Kompresszió van. A karburátor nem rég lett kipucolva. A hengerbe a gyertya kap üzemanyagot mert ha kiveszem akkor látszik. Miért nem indul? Mi lehet a baj?

2015. máj. 8. 19:19
 1/2 anonim ***** válasza:
tulajdonképpen akkor már csak az lehet, hogy a szikra nem jó időben keletkezik.
2015. máj. 8. 19:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom. Nagy szakértő nem vagyok, de mikor legutoljára mentem vele(kb egy hete) kint voltam horgászni és beragadtam. Ki tudtam jönni azzal nem volt baj. Csak amikor már kiértem a földútról már akkor is dobált, amikor nagyobb gázt adtam fulladozott. Azóta nem használtam és a gyújtáson se állítottam semmit.
2015. máj. 8. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!