Miért eszik sokat a motorom?
Üdv! :) Van egy Aprilia Sr 50 old robogóm ami teljesen gyári állapotban van és ennek ellenére is 5-5,5litert eszik 100-on! Nemrég lett kitakarítva a karburátor és a légszűrő is és a motor kapott a 70-es fő fuvóka helyett egy 60-ast és így valamennyivel csökkent a fogyasztás de nem sokkal! A síbertűn a legfelső rovátkába van téve a kis seeger gyűrű! Nemrég kapott új ékszíjat is! Mitől lehet ez a nagy fogyasztás? Mert kb 2 hónapja még megelégedett 100km-en 3,5-4liter üzemanyaggal is (és akkor is ugyanennyivel mentem vele mint most!)
Előre is köszönöm a segítséget! :)
Csöpögést nem látok sehol se!
A benzincsap kb fél éve lett cserélve a tűszeleppel és az úszóház tömítéssel együtt!
A szivató viszont olyat szokott csinálni hogyha este leállítom a motort és reggel az első idításnál ráhúzom a szivatót akkor úgy érzem mintha kicsit szorulna! (de ez csak az első indításnál van mert csináltam már olyat hogy 2. indításnál is szivatóztam és úgy indítottam akkor viszont ez a probléma elmúlt! Mi lehet a problémája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!