Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit kéne olvasnom, hogy...

Mit kéne olvasnom, hogy jobban értsek az autókhoz?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ez is egyfajta érdeklődés kérdése, de szeretnék kicsit jártasabb lenni az autó világában. Lány vagyok és örülnék ha hozzá tudnék szólni az ilyesfajta témákhoz is. Milyen "irodalmat" vagy módszert ajánlotok amivel esetleg bővíthetném az ismereteimet? Érdekel az autók világa viszont fogalmam sincs hol álljak neki. Köszönöm a válaszokat! :)

20/L

2015. máj. 6. 19:50
1 2
 1/15 anonim válasza:
Szedj föl autószerelő srácokat. Másról sem tudnak beszélni.
2015. máj. 6. 19:54
 2/15 A kérdező kommentje:
Van barátom és ő nem autószerelő. Csak szereti a kocsikat. A probléma hogy sokszor nem értem mit beszél. :D
2015. máj. 6. 20:01
 3/15 anonim válasza:
Írd ide mit mondott, és lefordítom neked.
2015. máj. 6. 20:02
 4/15 anonim ***** válasza:
gépjárműszerkezetek könyv
2015. máj. 6. 20:05
 5/15 A kérdező kommentje:
Hát már az olyanokkal sem vagyok tisztában mik mondjuk egy használt-autó adataiként fel vannak tüntetve. Nem tudom milyen lóerőtől számít egy kocsi jónak, milyen motorok vannak, mi az a hengerűrtartalom meg mit jelent az hogy egy autó x köbcentis. Mit befolyásol hogy az adott autó milyen hajtású (első kerék négy kerék stb.) Ezek jutottak most eszembe. Az érdekelne igaziból hogy mik azok a paraméterek amitől már azt lehet mondani egy autóra hogy húha az nem átlagos.
2015. máj. 6. 20:15
 6/15 anonim ***** válasza:

"jó autó" BMW AUDI Mercedes fétistől függően

asszed értenek hozzá?

amúgy meg használt autóknál igazából gömbcsuklót szokták megnézni, hogy nem-e korrodált nagyon, olajfolyást kartergázt, vizet forralja-e

2015. máj. 6. 20:21
 7/15 A kérdező kommentje:
Barátomnak Aston Martin fétise van. :D
2015. máj. 6. 20:24
 8/15 anonim ***** válasza:
maradjunk a realitás talaján :)
2015. máj. 6. 20:29
 9/15 anonim ***** válasza:
Azért konkrétan ilyen mű biztos van millió, inkább nézd az autókereskedők című műsort, még annak is érdekes aki nem szereti az autókat, ott régebbi olcsó rossz állapotú autókat vásárolnak meg és egy profi szerelő rendberakja ott sok mindent el lehet lesni mert ott szereli kamerák előtt és sok érdekességet mond.
2015. máj. 6. 20:47
 10/15 anonim ***** válasza:
Ncore-on van egy rakás autószerelő tankönyv. Ha az első kettőt elolvastad, akkor jöhetsz gyakorolni, úgy is motorcsere lesz az E30-ban :D
2015. máj. 6. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!