Itthon miért nem fizetik meg az épített autókat/motorokat?
Szeretek autókat és motorokat bütykölni hobbi szinten
És átfutott az agyamon hogy miért nem fizetik meg ha valamit megépítenek?
Pl.: ha én mondjuk egy samuraiból építek egy ízig vérig off road autót ami mondjuk rendszámot is kap és ezt kihozom 1 millából de mikor el akarom adni 600-at is csak szerencsével kapok érte
Vagy lehetne más példa is
Miért nem fizetik meg a befektetett munkát,időt és pénzt?
Szivesen csinálnék ilyeneket de mindig lelomboz hogy nem hozna hasznot
Pedig az agyamban folyton vannak tervek :D
Amerikában akkora divat itt miért nem menő?
GOndolom, az ilyen kellegű sorozatokból jött az ihlet.
Építsd meg, és interneten hirdesd, külföldi oldalakon.
Ha annyira jól dolgozol, akkor a pénzes érdeklődőket nem fogja zavarni az EU-n belüli távolság.
De akkor ne 1 Milliós FT értékben gondolkodj, hanem tényleg valami extra dolgot építs.
Mert itthon van egy olyan közlekedési hatóság,akinek semmi nem felel meg.
Alstom metró sem voltak elég jók nekik,hiába doszt ugyanolyan típus Hong Kongban naponta 6 millió embert szállít.
Sebaj,nekik kellett még egy fék!
Én másnak nem dolgozom
Csak mostanában ahogy meleg időben pont motort bütyköltem eszembe jutott
És az csak példa volt :)
De a kérdés lényege maradt :D
A rosszabb az mikor egy átalakított se kap
pl terepjárók vagy lakható kisbuszok stb
pedig bütykölési szempontból is megvan a szépsége
nem is baj
most az etzből akarok valamit kihozni hogy ne a rendszámos kapjon terepen :D
"Miért nem fizetik meg a befektetett munkát,időt és pénzt? "
Mert a befektetett munka semmit nem ér. A hozzáadott érték, ami ér valamit!
Ha te úgy tudsz átalakítani vagy megépíteni valamit, hogy annak valóban lesz hozzáadott értéke (arányban az árával) azt el lehet adni itthon is. Amit a TV-ben látsz, hogy ráaggatnak egy roncsra 3 szpojlert meg egy giccses felnit aztán eladják - na az az ami nem működik.
Figyelj, én veszek egy régi Pajerot párszázezerért, és utána akarom, hogy kemény offroad legyen, akkor veszek rá jó nagy dög felniket, nagy gumival, a futóművet kicserélem, rendberakom amit kell, és kész. Ez egy szerelőnél vagy aki ért hozzá, egy nap alatt megvan. Akkor te neked mi lenne a dolgod?
Szóval a lényeg, hogy valami különleges dolgot kell csinálj, másképp nemfog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!