Simson S51 mi a baja ha 3/4 gáz után huzom akkor csak fullad ez mért van?
Figyelt kérdés
Karbi 16N-es (más nincs rajta csak annyi) uj 60-as fúvóka, uj súbert tü, benzin szint tökéletessebb nem lehet, súbertü magasága a felülröl a második rublikában van ha azon változatok akkor vagy sokat eszik vagy vagy alapjáraton szétpörgi magát, már egy honapja mást nem csinálok csak azt probálom elháritani hogy hagya már abba.2015. máj. 4. 04:19
1/10 gru76 válasza:
Hengerfej tömítés, fals levegőt kap. Ha csak melegen csinálja, akkor kezdeti stádium, ha hidegen is akkor terminális. A hangja elárulja.
2/10 anonim válasza:
60-as fúvóka S51-ben? Bár már 10 éve nem simsonozok de úgyrémlik hogy 70-es vagy 72-es kell bele.
3/10 anonim válasza:
a 60-as baromi kevés...alsó hangon is 70-es kell..
persze hogy szétpörgi alapjáraton, mert sok a levegő...azért fulla, mert kevés a benya.
nem kell se a tűvel, semmivel variálni, nagyobb fúvóka és megy mint a szél..
a fogyasztást nézni ilyen kismotornál azszarevésnek minősül..
4/10 anonim válasza:
A gyertya színe sok mindent elárul. Ha nem őzbarna, akkor benzin/ levegő arányon kell változtatni.
Persze a gyertya színét csak jó pár kilométeres egyenletes sebességgel lehet pontosan megállapítani.
5/10 A kérdező kommentje:
igen 60 as fuvóka mert 65 ös volt benn és azzal 7km en megevett két litert hegerfely tömités nek semmi baja farsot nem sziv mer akkor hallanám hogy szuszog miközben rugom be ja és a gyertya szine az ösz barnátol még messze van annál sötétebb de ha cserélek benn súbert hengert és akkor se lessz jó akkor kuka ez a karbi ja és az a karbi ami nekem van az valami hamisitvány lehet mert haveromnak 16n1-es karbija van és hasonló de mégis más mert ennek jobb oldalt van az írás és az övén ball nekem csak egy juk van a szelöztetö hején neki meg egy kinyuló csö neki faszán kipörög nekem csak egy darabig utánna fullad ja és ma vettem bele egy levegö benzin csavart és ugyan ugy csinálja meg probáltuk ma kissebb höértékü gyertyával hogy azzal talán jó lessz de ugyan az
2015. máj. 4. 19:24
8/10 anonim válasza:
Érdekelne,hogy mikor volt jó utoljára?
9/10 A kérdező kommentje:
amikor meg vettem már akkor azt csinálta hogy járt egy fél percet le álitotad utánna egyböl nem indult el meg akkor álandoan fulladozott amikor másodikban oda huztam neki
2015. máj. 5. 21:30
10/10 A kérdező kommentje:
ja igen és akkor majdnem fekete volt a gyertya
2015. máj. 5. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!