Bora 1.6 16V, mit érdemes megnézni vásárlás előtt, mik a típushibák?
Figyelt kérdés
2015. máj. 2. 16:44
1/5 anonim válasza:
ezeknél a tizenéves aztóknál már nincs ilyan hogy mit érdemes megnézni.....azt amit bármi másnál!az általános állapotot:
-rozsda
-motor/váltó/futómű/belső tér állapota
-folyadékszintek
-jön-megy rendesen
stb stb
2/5 anonim válasza:
Nincs tipushibája, szokásos dolgokat kell nézni: szép egyenletesen járjon a motor, jól húzzon, ne nyiszorogjon, kattogjon semmi, ne legyenek extrém kopások belül, stb.
3/5 anonim válasza:
Típushibája nincs, azokat nézd meg, amiket fentebb mondtak, és az EGR szelepre kérdezz rá. Ha hibás, van aki simán kiköti belőle, és egy olyan cucc 50 ezerbe kerül.
4/5 A kérdező kommentje:
A motorig el se jutottam!
A motorháztetőn kavicsfelverődés, de durván, hátsó ívnél durva horpadás, Alja nagyon rozsdás és a küszöböknél is megjelent a rozsda. Beltér durván kopott, első ülés szétkopva, szerintem 1-2 hónap és ki is szakad és ezért kértek volna 800-at! 290.000km-rel az órában!!!
2015. máj. 4. 23:40
5/5 anonim válasza:
Jesszus... Én pár hónapja 600-ért láttam egyet, sportfutóművel volt, le is volt ültetve kicsit, nagyon jól nézett ki, és tök jó állapotban volt. Azóta már valaki megvette, jól járt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!