Olaszországból hozott 125 ccm robogó legalizálása?
Figyelt kérdés
Az volna a kérdésem ha veszek egy 125 ccm robogót amit olasz országból hoztak 50ccm papírokkal,milyen procedúrákon kell átmennem hogy legálisan rendszámmal 125 ccm ként használhassam? Egyszerűbben milyen hivatalokat kell felkeresnem?2015. máj. 2. 03:35
1/5 anonim válasza:
Nemzeti Közlekedési Hatóság. Már így hívják magukat.Beírod a keresőbe és megkeresed a hozzád legközelebb lévőt, ott mindent elmondanak. 50-60 ezer alatt nem úszod meg.
2/5 anonim válasza:
Sehogy. Ha "50-esként" hozták akkor nincs hozzá rendes adás-vételi és valószínűleg a forgalmija sincs meg.
Ez a kettő kell a forgalomba helyezéshez és nem pótolja neked senki.
3/5 anonim válasza:
Nincs olyan h 50-es papír. Az a nincs papír. Nagymotort hozol papírok nélkül. Mégis mit akarsz vele kezdeni?
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a segítséget.
A robogót nem én hoztam csak a net tele van 125 ccm robogóval amit 50-esként árulnak. Én nem kockáztathatom meg hogy " csaljak" ezért kérdeztem hogy mik a lehetőségeim.
Természetesen van másik út is rögtön rendszámosat veszek.
Csak abból sajna nagyon kevés van.
2015. máj. 2. 12:53
5/5 anonim válasza:
Nem is értem miért nem megy ki a rendőrség a papír nélkül árult nagymotorokhoz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!