A mostanában gyártott audik mind autómata váltósak?
Figyelt kérdés
Kérésre sem gyártanak manuális váltósat? Hogy működik egy ilyen? Mert én szeretem a manuális váltót és nem tudom elképzelni, hogy lehet irányítani egy autót anélkül. Ha nincs kuplunk, hogy búgatom a motort hogy közben ne menjen az autó? Meg ilyenek, nem értem.2015. máj. 2. 00:01
11/16 A kérdező kommentje:
Igen egyébként nem problémáznék azon, hogy autómatát kell vezetnem, ha tudnám, hogy már csak olyat fogok vezetni egész életemben. Mert az milyen ciki lesz már ha valami miatt egy ismerős autóját kell vezetnem és bénázok mert elfelejtettem, hogy kell kuplungolni :D
2015. máj. 2. 18:22
12/16 veterán vas válasza:
Három észrevétel:
1.A Te korodban csak úgy lehet "elfelejteni" a kuplungos autó vezetését, hogy ha most sem tudsz vezetni. Magyarul nincs jogosítványod.
(ugyanis ha lenne, nem írnál ilyen ilyen marhaságot)
2. nem kuplunk, hanem kuplung (g-vel!)
3."búgatni" a malacot szokták vidéken, nem az Audikat.
Na ébredj föl! :)
13/16 A kérdező kommentje:
Hát ez hatalmas volt, ez igen! Ezt most megmondtad!
2015. máj. 2. 21:33
14/16 veterán vas válasza:
Látom, beletaláltam. Ne mérgelődj, van ilyen..... majd kinövöd.
Máskor figyelj arra amit korábban leírtál, mert könnyen elárulod magad. :)
15/16 A kérdező kommentje:
Nem értem minek írogatsz ide... az egyedüli ember aki komolyan vehetne az én vagyok mert én tettem fel a kérdést. De azon kívül, hogy nem értem hogy jutottak eszedbe ezek a baromságok amiket írtál, teljes mértékben leszarlak. Te meg... :D itt visszanézel a kérdéshez hogy óóó na nézzük vajon reagált e valamit arra hogy jól leoltottam. Kellemetlen lehet így élni.
2015. máj. 3. 15:35
16/16 veterán vas válasza:
Bizony-bizony időnként visszanézek. Érdekel, hogyan dolgozzák föl az emberek, amikor hazugságon kapják őket. Úgy látom Te azok közé tartozol, akik nem bírják megemészteni a kudarcot.
Jah' és alpári a stílusod.
Üdv. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!