Max 500. 000 ft-ért milyen benzines sedan autót javasoltok?
Nem tudom hogy milyen normális autót találsz az elvárásaidnak megfelelően.
Èn inkább egy 1995-2000 közötti japánt vennék vagy ha papásan vezetnék egy német 1.9 TDI-t
Szerintem előbb add el a Suzukit kb. 300 ezerért, úgy jobban jársz, mintha beszámíttatnád. Úgy kevesebbet fog érni.
Ha eladod, legalább olyanhoz kerül, akinek biztos, hogy suzuki kell, nem csak úgy beszámítja szarér-húgyér, tehát jó nyomott áron.
Nem vennék 600 fölöttit, inkább keresek egy igazán jó, kiforrott motort, abból pedig megveszem a legújabb nem túlelektronikázott variációt.
Szuperül kihegyezik, 6millió érzékelő és minden okosság, majd ha az egyik meghal benne, akkor jó drágán megcsinálják.
Nem kell visszatérni a Zsigulikig, valahol a középutat kellene megkeresni.
Van a vasamban egy jó állapotú motor, 306e km-vel, de ha bármikor megfeküdne, akkor 60ért veszek egy azonos motorkódut és vígan megyek tovább. 2.0, jól húz, vegyesben 7,5 l benzin,láncos motor és legrosszabb esetben is maximum vészüzembe kapcsol, de hazajutok.
Én nem seadn-t mondok de ford fiesta tökéletes a célra vagy porsche 924-et is lehet már ennyiért találni, más kérdés, hogy ki fogsz-e köztük jót. ha meg olyan kell egy kocsi gyorsan átjárni a melóhelyre akkor trabant 1.1
mindegyiket ismerem, jót tudok rájuk mondani, mondjuk a trabant a leggyengébb láncszem a rozsdásodásával :/ prosche meg 3.ba felmegy a hegyre lendület nélkül. ford meg öregemnek van, 15 éve van nála és csak kötelező szervizen ment át...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!