Lad 2107 vagy Golf 2? És melyik az olcsób? Melyiket éri
megvenni? Kb 2évre
Lada párti vagyok, de ez esetben inkább a golfot javasolnám, mivel a 2107-esek többsége bőven túl van a felnőttkoron, viszont taposva biztos, hogy voltak, mivel az elmúlt 10 évben csak a hülyegyerekek tuningalapanyaga volt. Olcsón hozzájuthatsz, viszont ahhoz, hogy a műszakin is átmenjen, biztos, hogy sok alkatrészt kell cserélned rajta, és az már nem lesz olyan olcsó, mint az autó maga. (Tudom, hogy van hozzá alkatrész dögivel, és olcsón) Én inkább a golfot venném a helyedben, mégha drágább is. Esetleg, ha ragaszkodsz a lada márkához, akkor inkább egy 2108, vagy 21083-at vegyél. Alkatrészek szempontjából ugyanannyi, de a motorja sok tekintetben korszerűbb, mint a 2107.
2010. febr. 22. 13:51
2/12 A kérdező kommentje:
köszi még várom a válaszokat
Egyiket se éri meg venni. Egyik egy újkorában is elavult, mára nevetséges ócska gagyi(LADA), a másik meg kissé túlértékelt de ugyanolyan ócsak régi gagyi. 2évig örülhetsz ha mennek...
2010. febr. 22. 14:52
4/12 A kérdező kommentje:
első autónak kéne amíg nem tok venni egy másikat
Dízel Golf II.
Fuck hibrid, i do 4.5L/100km.
Annyi h a biztosítás drágább lesz rá mint a ladara, de a fogyasztása bőven be hozza
2010. febr. 22. 16:04
de ha van 450 ezred rá akkor vegyél Audi 80-as dízelt, az is 4.8-at produkál :D
Egyébként már az előző kérdésednél is én javasoltam hogy Golf
2010. febr. 22. 17:07
Én is ladával járok már 32 éve :) első egy 1200-as volt ,mindíg jól működött! most egy 1300-as van körülbelül 7 éve van meg egy bácsi becserélte skoda octaviára én a ladát 40.000-ért elhoztam mivel sürgős volt tökéletes műszaki állapot sehol egy rohadás rozsda folt még mindíg! motorikusan 1-2 olcsóbb dolgot kellett cserélni meg beállítani azon kívül nem volt taposva és ezek után sorról sorra megy át műszakin! Katalizátor nélkül veri az összes autó co kibocsátását (meg is kérdezték co mérésen hogy sport dobbal hogy hogy jobb a co mint a többi és új autóké) ... Nekem megérte és mindenki utána fordul ;)
2010. febr. 22. 19:09
8/12 A kérdező kommentje:
Az jó én is kifoghatnék egy ojat csak 2107 et
Én mondom neked ha karban van tartva semmi bajod nem lesz vele sőt még meg is hálálja ! Az enyém rengeteg mindenből kihúzott már sohasem fulladt és fullad le (kopp kopp kopp) , nagyon megbízható autó persze ha karbantartják!
Az enyémnek annyi az összes hibája hogy a csomagtartón van egy apró festékfelrepedés és ennyi! víz nem folyik alá ugy hogy nem vészes!ezen kívül riasztót központi zárat és csomagtartó nyitó zárat raktam bele egyedileg igényesen megcsinálva (nem kókányolva) ! tehát minden automatikus :) Nézz a zsiguli. hu oldalon az apróhirdetésekben van 50-100 ezer ftig is jó állapotú lada ajánlom figyelmedbe! Nézz körül !
2010. febr. 22. 21:33
Nah mondok neked valamit Nekem az első autóm egy 2101 volt a világ pénzét ráköltöttem meg etettem, a 12 literes fogyasztását fél misibe van és 70ér árulom mer nemkell a francnak se. Most van egy 2-es Jettám 1.3 7 litert eszik nemkell rá költeni igénytelen. Öcsém ha jót akarsz Golfot veszel....
18/F
2010. febr. 22. 22:34
Kapcsolódó kérdések: