Mit jelent az hogy egy alkatrész hógyári beszállítói minőségű?
Figyelt kérdés
Kuplungot akarok cserélni és a legolcsóbb ajánlat amit kaptam az a Kuplung szettre (LUK): 36000FT,Munkadíj:30000FT. Azt írják, hogy: 'Amennyit a gyári kuplung futásteljesítményben tudott, annyit biztosan A LUK kuplung készlet is elmegy'
Csak azt nem értem hogy itt miért 66000ft,máshol meg 100000.. :/
Szerintetek érdemes lenne itt kicseréltetnem?
2015. ápr. 29. 02:31
1/5 A kérdező kommentje:
És 3db os a kuplungszett ezt írták még, csak nem értem mit jelent ez a hógyári kifejezés
2015. ápr. 29. 02:54
2/5 anonim válasza:
Milyen típusra 100000 forint? Nekem a w-es golfra 15000 forint volt.
4/5 anonim válasza:
Valószínűleg az nem hógyári, hanem csak félreértetted azt hogy "hogy gyári". Van gyári alkatrész, és van utángyártott. Az utángyártott általában nem olyan jó minőségű, mint a gyári, de nincs velük gond, ezért olcsóbbak. Bár láttam már olyan utángyártott vízpumpát pl, amit nem lehetett berakni az autóba, mert nem stimmelt bele. Ha gyári minőségű alkatrészt szeretnél, akkor viszont azért többet kell fizetni. Ezt neked kell eldöntened, hogy mennyit szánsz rá.
5/5 anonim válasza:
Nagyon sok gyártó úgy gyárt alkatrészt, hogy gyakorlatilag ugyanazt megveheted gyári és utángyártottként is. Tehát az a para, hogy csak a gyári jó, az utángyártott pedig rossz, már nagyon nem állja meg a helyét. Minőségi, ismert márkából kell vásárolni és az utángyártott is ugyanolyan jó lesz. Pl. A Luk kuplung nem olyan rossz, de ha máshol az alkatrészár maga lényegesen magasabb, akkor más szerelőhöz kell menni, mert valószínűleg átvágnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!