Mennyivel eszik többet egy 530-as dízel BMW mint egy 525-ös?
Figyelt kérdés
Mind a kettő dízel.
Csak mert a 3ezres 270LE körül van a 2.5-ös meg 170 körül..
Ezekre a típúsokra gondoltam.:
2015. ápr. 28. 19:08
11/14 anonim válasza:
3000-res dizellel az a helyzet, hogy hosszú utakon, ha vigyázol, akkor kisautós fogyasztásokat lehet produkálni, vagyis nagyon takarékos (a méretéhez képest). Viszont városban és rövidebb utakon bizony nagyon sokat tud enni, literekkel többet mint a 2.5 azonos használat mellett.
12/14 anonim válasza:
Ha nem összkerekes és nem autómatát veszel, az soha nem fog semmilyen körülmények közt 10 felett fogyasztani. Ha autópályán vagy városban tolod neki akkor se. 525D nem eszik kevesebbet, sehogy. 130-al tartosan 6,5-7 litert eszik. 15 litert az M550D se eszik.
13/14 anonim válasza:
Akrámilyen 2.5-ös dizelt nagyon könnyű 10 liter fölé vinni, a 3.0-val a 15 liter is könnyen összejön :) Ezek csak a hosszú utakat szeretik, ott valóban 7 liter vagy akár keevsebbet esznek.
14/14 anonim válasza:
Utolsó, neked nincs ilyen autód, ugye, csak utubon láttad?
Ha van hozd el nekem nyugodtan, belecsapok neked 15 litert gond nélkül úgy, hogy még csak nem is állat módjára vezetem. Ha meg városban "tolod neki" és összehozol 10 liter alatti fogyasztást akkor meghívlak egy tank gázolajra... De a tolod neki alatt azt értem, hogy csúcsforgalomban végigmész a Hungárián a 2 híd között 20 perc alatt, nem azt, hogy hajnali 3-kor 5-ösben alapjáraton végigpöfögsz a városon 60-al.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!