Szerintetek mennyek jogosítványra?
Figyelt kérdés
Anyu mondta ma reggel hogy beíratott iskolába, őszintén nagyon félek ettől mert nem most akartam kezdeni hanem Júniusban. És anyu mondta hogy így sokkal jobb, és leginkább a Kresztől félek, vezetés már úgy megy. De akkor is nagyon tartok ettől. És 17 éves Fiú vagyok.2015. ápr. 25. 09:03
1/8 anonim válasza:
Ha érzel magadban elég felelősségérzetet, akkor igen. Szép dolog volt ez anyukádtól, ne okozz neki csalódást.
2/8 anonim válasza:
Szerintem inkább általános iskolába "mennyél"...
3/8 Waptolvaj válasza:
A mennyek amit te írtál az menjek akar lenni. Mielőtt elindulsz,tölts ki egy IQ tesztet,meg pár gyakorló kresz tesztet itt a neten, azt ha sikerül,akkor indulj el,mert első ránézésre levesznek,mint sapkát :-)
4/8 anonim válasza:
"A vezetés már úgy megy"
Hohohoóó, azt te csak hiszed, hidd el, meg fogsz lepődni :) Az, hogy a szüleid megengedik, hogy földutakon, vagy kevésbé forgalmas helyen vezess, nem jelenti azt, hogy nagyvárosban hatalmas forgalomban több dologra tudsz majd figyelni egyszerre.
5/8 A kérdező kommentje:
Ez igaz utolsó hozzá szóló! És köszönöm a biztatást első hozzá szóló,képzeld hogy 16 éves korig járhatsz általános iskolába, utána pedig középiskolába, a másik meg a helyesírásról annyit hogy 10 éve németül tanulok és általában a német nyelvet sokkal jobban szeretem mint a sok buta magyar embert akik kioktatják a másikat miközben segg hülyék, kioktatásodról ennyit! :)
2015. ápr. 25. 11:16
6/8 anonim válasza:
A német hogy függ ide?
Akkor költözz ki ha nem bírod a magyarokat.
7/8 A kérdező kommentje:
Úgy hogy németül helyesebben írok mint magyarul, és utaltam arra hogy a magyarok rossz indulatú emberek, és nem valami okosak, de azért egymást könnyű kioktatni! (Tisztelet a kivételnek)
2015. ápr. 26. 21:14
8/8 A kérdező kommentje:
És szeretem a magyarokat csak olyanokat, neten bárki tud helyesen írni mert alapból jelzi pirossal ha rosszul írtad le az adott szót, és való életben állítom hogy te sem írsz helyesen!
2015. ápr. 26. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!