Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megbüntet a rendőr, vagy nem?

Megbüntet a rendőr, vagy nem?

Figyelt kérdés
Van egy 125-ös crossmotorom, de semmiféle jogosítványom nincs.Igazából földúton és kisebb utcákon használom,főúton nem nagyon.Bukósisak mindig van rajtam.Egy vidéki faluban élek,ha elkap a rendőr megbírságol,vagy csak elküld egy "többet meg ne lássalak"-kal? 14/f
2010. febr. 21. 18:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem itt senki sem ismeri azt a bizonyos rendőrt, illetve ha ismeri is, nem tudja, hogy éppen róla van szó. Így pedig nehéz válaszolni.
2010. febr. 21. 18:07
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem megbüntet vagy 100 ezerre, meg eltilt a vezetéstől pár évre...
2010. febr. 21. 18:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Öcsém balfax nelegyél. Mégis hogyan állítana meg a rendőr egy Krosszmotort? Visszarúgsz egy fokozatot aztán kapjon el ha tud....
2010. febr. 22. 22:55
 4/11 A kérdező kommentje:

Kössz a válaszokat!

Remélem nem lesz semmi probléma mert leginkább tényleg földúton közlekedek.A falunkban a rendőr nem igazán büntet meg ismer is csak vannak rendőrök akik környező városokból jönnek.

2010. febr. 23. 17:54
 5/11 anonim ***** válasza:

megbüntet azzal indokolva hogy nincs képzésed krszből

mert mindenutt van szabály még földúton is

2010. febr. 28. 09:36
 6/11 anonim válasza:
A rendőr függő, van aki azt mondja hogy inkább ezt csináld minthogy igyál és hozzád se fog szólni. De vannak a köcsög rendőrök akik unalmukban szívatják az embert, de ezt már látásból meg lehet állapítani.
2010. febr. 28. 14:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Köcsög egy rendőr, ha megbüntet egy jogosítvány nélküli 14 éves srácot? Az, hogy saját életét veszélyezteti, senkit nem érdekel (ezek szerint a szüleit sem, ha engedik), de mások élete azért számít. Bár nem tudom melyik földútról van szó, lehet, hogy ott senki más sem közlekedik... De nem csak ott jársz vele.

Persze, azért azt is elismerem, hogy a vezetéstudás nem a jogosítványon múlik.

2010. febr. 28. 19:40
 8/11 anonim ***** válasza:

ha CSAKIS földúton mész akkor is vigyázz mer egyszer bicikliztem egy földúton és megállított a rendőr(nem igazoltatás céljából) mer téptem kb 30-40-el

de nagyon vigyázz mer akárhol lehet rendőr

2010. febr. 28. 19:53
 9/11 anonim válasza:

Ésszel menj és akkor nem lesz gond. Nekem 150-es MZ-m volt és ugyanezt csináltam. Amíg ki nem érsz a földútra szépen lassan szabályosnak tűnően menj, aztán utána húzzad neki.....

Viszont ha alapból köcsög a rendőr akkor nemsokat lehet tenni, csak ha már észrevesz akkor vissza egyet és padlógáz.....(ha meg még így is elkap akkor meg nagy szívás..)

2010. márc. 1. 07:11
 10/11 A kérdező kommentje:
De mégis mit kapok érte?? Mert hallottam olyat h egy srác is így volt kapott papírt.Bevitték hivatalba, és mivel nem keresőképes ezért nem csináltak vele semmit.
2010. márc. 7. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!