Mennyibe lenne ez a kis "tuning"?
Elkezdtem össze szedni hogy ha meg lesz rá a pénzalap a lepusztult munkás swiftet miként akarom fiatalos autóvá változtatni :)
Kérlek titeket hogy ne jöjjetek a fikázásával mert én szeretem ezt a kisautót és meg akarom becsülni a felnövekvő generációnak (értsd amíg lehet használom akár egyszer a gyermekem is :D)
Na tehát ő az alany (tudom nem szép de nem is a külseje miatt "szerettem bele" ingyen jött és keveset futott)
Ha csúnya is de zöld de én nem vagyok híve a metal,gyöngyház és egyéb csillogó dolgoknak
Nekem ez tetszik nagyon (a kocsi csak illusztráció :D )
Ez jobban szemlélteti:
Tehát ilyen matt festés suzukin nem a megszokott metal fény
Lehet bátor de én egyedi autót szeretnék ami nem jön minden sarkon szemben :D
Emellé 1 szett (tehát 5 mert ugye pótkerék) alufelni
Nem a legdrágább de igényes 14-es felni
És egy ilyen matrica a motorházra
Szerintetek mennyire lenne drága egy ilyen kezdő pakk?
Mert valami olyan kéne ami egyedi
Meg az autónak is kéne kis törődés mert rá járt a rúd :(
Mivel ingyen jön csak névre kell írni (meg van kis javítandó az alján jobban merek költekezésre gondolni mintha 300 lenne maga az autó
Tudom érdekesnek hat de a célnak mindenképpen megfelel szerintem
A lényeg hogy üssön és ne az jöjjön le róla hogy ez is csak egy hülyegyerek
Az igényesség és a "kevesebb néha több" elv fontosabb
Átlátszó indexbúra? Azt tedd hozzá gyorsan, hogy akkor vegyen bele színes izzókat is, mert a fehér irányjelzőért büntetnek.
Különben a motorháztető matricáról úgy látom, hogy ezek a válaszok fölöslegesek a kérdező számára. :(
Nem is tudom...
Nekem is egy 18 éves roncsom van. Gyári motor, toronymerevítő, 16-os kerekek, sport kipuffrendszer, minden ablak és a hátsó lámpa fóliázott, bőr kagylóülèsek és bőröztetett kartámasz.
Nagyon jól érzem magam benne, ha a seggem alá tolnának egy kombi A6-ost (másik kedvenc), akkor beraknám a garázsba és elővenném ha sok cuccot kellene cipelni.
Nekem sem éppen új a verda,16éves.
Nem leszólni akartam senkit bár a pontozásból látom hogy sokan magukra ismertek és zokon vették.
Te eseted máris más mert ha jól veszem ki a szavaidból az egy szép állapotú idősebb verda,azzal nincs is gond.
A kérdező akinek szántam az üzit pedig ép most akar kb 2x annyi pénzt bele ölni mint amennyit az egész kocsi ér egy kétes műszaki állapotú autóra.
És ha ő ezt meg is csinálja semmit nem nyer vissza később belőle sőt még eladni sem lehet majd.
A pontozásra ne figyelj, nem hasznos/nem hasznos elven működik, hanem tetszik/nem tetszik, ezért sosem nyomkodom és sosem figyelem hogy mit kapok.
Ne ess tévedésbe, az enyém sem ér sokkal többet, egy nem túl sűrű átlagos szedán volt. 400-ért vettem reális áron, ráköltöttem mégegyszer ennyit és eladhatnám reálisan 500-ért, viszont nincs az a pénz amiért megválnék tőle, hiszen annyi kétkezi munkám van benne hogy a szívemhez nőtt.
Bár abban igazad van, hogy nem pont egy pici Suzukiba öntenék egy zsák pénzt...
A RAT stílus se rossz de a swifteket mindig lenézik sajnos
A felni és az index tuti meglesz
A festésen gondolkozom a legjobban
A matrica csak azért kéne hogy megtörje valami az egyszínűséget
Műszakilag nem rossz a gép
Csak sajnos a kuplungot kinyírta az aki eddig használta... :/
Küszöb egyben van
Az alján akad javítani való de lakik a szomszédban egy kasztnis :D
Aki említette a jobb autót annak
Amíg ez hosszú úton kijön 4-4,5 literből nem akarok jobbat
Meg az első autó amúgy se lehet tökéletes, mert ez már törvényszerű :D
Amúgy a tuning nem véletlenül van ""be téve
Egy festés meg egy szett alupapucs minden csak nem tuning :)
/A RAT stílus se rossz de a swifteket mindig lenézik sajnos/
Én megnézem minden találkozón a RAT autókat mert érdekesek,jó látni azért és tudom hogy szándékosan van ilyenre csinálva valamint a tulajnak van normális autója is egész biztos.
Amire te készülsz az számomra azért negatív mert neked nincs másik autód és ahelyett hogy ezt az egyet raknád rendbe műszakilag kifogástalan állapotba inkább neki állsz olyannak amivé az autó saját magától válni fog ha továbbra is elhanyagolod a fontosabb dolgait.
A másik pedig hogy RAT autónak szerintem annyira nem nyerő a swift,valahogy inkább 1es vagy 2es golf,trabi,warnyú stb fajta autók szerintem amik erre a stílusra alkalmasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!