Csigavér autósisola egy kis infó?
2 hete kezdtem el vezetni és én bő 1 hónapot vártam autóra.
Igaz én 1 konkrét oktatóhoz akartam kerülni.
Kedves kérdező! Azt javaslom, hogy te is csak akkor kezdd el a vezetést a csigánál, ha van olyan oktató, akit ajánlottak! Én pont kifogtam egy csalót, úgyhogy sulit váltottam....
Pár tipp:
-előre ne fizesd ki a 10 órát!! mert ha r0h@dék az oktató, akkor nem fog megdolgozni a pénzéért...
-Néhányszor teszteld majd le, hogy valóban te kezeled-e a pedálokat! nekem volt olyan, hogy !3-4 percig! nem csináltam semmit, közben az oktatóm meg mondta, hogy nagyon jól megy a váltás, stb... mert ő kezelte a pedálokat és nem hagyott vezetni...
-ha az oktatód kávészünetet tart, postára megy, beugrik egy haverjához, azonnal válts, mert ez a te idődből megy és így a semmiért fizetsz! (én így jártam...) ráadásul az órák csak 45 percesek, amiből 15 perc elmélet!!!
Talán ha nem előre fizetsz, akkor nem fogja megcsinálni... Találj ki valamit, pl. hogy a szüleid fizetik és mindig csak egy 1-2 vezetésórára adják oda a pénzt...
-olvass utána más csigás véleményeknek is itt az oldalon...
-ha jó oktatót szeretnél (nem csigás), akinél elsőre átmész a vizsgán és ehhez nem kell lefizetni senkit, akkor írj privit, megadom a számát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!