Ha holnap gyártják le a kocsit, várhatóan mikor fogjuk kézhez kapni?
jól ég a szivar...:D
Szerintem hónapokat is várhattok.
Attól függ hol gyártják. Gyártás után alapból van még műszaki átvétel, és a legnagyobb idő, a szállítás.
Ha Japánból jön és jövő héten fel kerül a kompra, akkor ha szerencsések vagytok június közepére megérkezik.
Ha valahol Európában készül, akkor egy-két héten belül megkapjátok szerintem.
# 2
Szuzukit japánba? :)
Kérdező:
A kereskedőnek a leghalványabb fingja sincs, hogy mikor kezdik el gyártani a te autódat. Ezt nyugodtan hidd el. Lehet pár héten belül megkapod, de lehet több hónap attól függően milyen felszereltséggel kérted és "hányadik vagy a sorba".
"Szuzukit japánba? :) "
Ahham. Szerinted minden Suzuki Esztergomban készül? Vagy épp minden Audi Győrben? :D
Ajánlom figyelmetekbe a gyártó oldalát! Mutassátok már meg nekem légyszi hány darab Vitara,Grand Vitara és Kizashi készült Esztergomban:
Jaa, hogy egy sem...
7: www.ma.hu/autohirek.hu/242724/Megkezdodott_a_Suzuki_Vitara_sorozatgyartasa_Esztergomban
"A modellt csak Esztergomban gyártják, innen exportálják a vállalat összes piacára."
#7:
Apám, hogy te ezzel mekkora öngólt lőttél...
De látom sem nyomtatott sem élő sajtót nem néztél egész Márciusban, amikor kedvenc miniszterelnökünk ott virított az ESZTERGOMBAN GYÁRTOTT új Vitarában és éltette a "Japán-Magyar együttműködést"....
Lehet nem kéne beleokoskodni ám olyan dolgokba, amit nem tudsz...
"De látom sem nyomtatott sem élő sajtót nem néztél egész Márciusban,"
Tényleg nem, mivel az országban sem voltam :D
Ez az egy szerencsétek! Kivételesen hülyeséget írtam. Nekem is lehet néha :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!