Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki ts 125 CCM 1985?

Cs kedvelok kérdése:

Suzuki ts 125 CCM 1985?

Figyelt kérdés

van egy suzuki ts 125ccm motorom, lehet vele úton közlekedni?

Lámpa van rajta. rendszám nincs.

2015. ápr. 21. 14:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehetni lehet, csak nem szabad.

a rendőr nem nézné mopednek az biztos.

tehát: nem.

2015. ápr. 21. 17:40
 2/6 A kérdező kommentje:

Mmért nem ?

Nincs a blokkra rairva hogy 125ccm.

Enduro val akkor h lehet?

2015. ápr. 21. 19:40
 3/6 anonim ***** válasza:

akkor miért kérdezed? soha nem volt szabad legálisan 125 ccm-el rendszám nélkül szaladgálni.

volt egy ötvenköbcentis Puch mopedem..nem vettem észre, hogy rendőrautó jön mögöttem. Nyolcvannal mentem, és ezt sérelmezték. Köteleztek rendszám felszerelésére. pedig egy pedálos moped volt.és az adattáblán 48 ccm volt.

itt lehet vitatkozni(persze nem velem)de a rendőr az rendőr..majd megtudod mit fog megnézni...sokba fog kerülni.

2015. ápr. 21. 19:53
 4/6 A kérdező kommentje:

De akkor attól hogy cross motor attól azzal az uton nem szabalyosan de lehet menni.

Mert nekem azt mondta az egyik haveron h crossal egyáltalaan nem lehet kozutra menni.

2015. ápr. 21. 19:56
 5/6 szerencses85 ***** válasza:
A Suzuki TS mióta krossz motor? Az ugyan úgy enduro. Egyébként ha kötsz rá 50-es papírokkal biztosítást, és úgy használod, és valami nagyon hülye rendőr van a körzetben, akkor talán nem büntetnek meg, egyébként meg szopás van. Közúton ne menj vele.
2015. ápr. 21. 20:14
 6/6 A kérdező kommentje:

Gyujtás hogy lehet rajta beállitani?

Nem a gyári gyújtás van rajta. A lendkerék allatt lét tekercs van egy bal és egy jobb oldalt. Cdi nincs

2015. ápr. 22. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!