Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri autót behozni németből?

Megéri autót behozni németből?

Figyelt kérdés
most volkswagen polo 6n-el szemezek nagyon ezen az autoscouton, de nem tudom hogy reális ez a 200-300 euró értük ?? mert nagyon szép állapodba vannak, nekem reálisnak azért tűnik, mert használtauton is vannak fent ilyen autók, és itt is ami németből van 80 meg 90 ezrekért adják el, tehát én itt arra gondolok ők is megvették nagyon olcsón itt meg kissebb nyereség, vagy tévedek ?? ezekre az autókra használtauton csináltam, egy regisztrációs adó kalkulátort, 78 ezerre jött ki.. ez valós ?? és a regisztrációs adón kívűl még mit kell csinálni, hogy forgalomba legyen az autó, és minden rendezett legyen ?? előre is nagyon köszönöm a segítséget!!!!
2015. ápr. 20. 17:28
 1/4 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 20. 17:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Te jó ég!te most komolyan egy 6n-es polot akarsz behozni?!?!?!?édes istenem.......hozzál be inkább valami bivaly 316-os bélyemvét,most úgyis az a menő!!!
2015. ápr. 20. 20:30
 3/4 A kérdező kommentje:
pont lesz@rom a bmw-t :D volt már ilyen polom amit eladtam és vettem helyette egy 96-os audi a3-at és megbántam elég rendesen a polommal elmentem bárhova csak nem volt benne nagyon extra ezért gondoltam egy a3-al jobban járok hát nem hulladék egy autó mindig van valami baja bmw az meg még szervizesebb állat és gyűlölöm is a bmw-t tehát tartsd meg magadnak :D
2015. ápr. 20. 20:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Mire összegzed a költséget, hogy kimész érte, hazahozod traileren, vagy próbarendszámmal (mert műszaki nincs rajta szerintem), itthon regisztrálod, kicseréled a kötelező dolgokat (amiket ki kell autóvásárláskor) már a végén mindegy ha megveszed itthon. Lehet picivel többe kerül (amúgy nem hiszem), de sokkal kevesebb nyűg van vele, egy ilyen közönséges Polo-ért nem éri meg fáradozni szerintem.
2015. ápr. 20. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!