Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hejhó! Van egy '97es 1.6-os...

Hejhó! Van egy '97es 1.6-os benzines meganeom, és elég érdekes alapjárati problémákat produkál. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Van, hogy jó, van hogy ingadozik 900-2000 közt, és van olyan amikor 3-4000et pörög. Alapjárati motort, alapjárati motort, fojtószelepet kitakarítottam, egy vákuumcsövet kicseréltem, időszakosan megoldódott, de mindig visszatért a probléma. Észrevettem viszont, hogy párás időbe általában jó, száraz időbe pörög. Autómosás után is, ha a hűtőmaszknál gőzborotvázok, utána jó. Valaki tudna segíteni? Köszönöm:)

2015. ápr. 16. 20:36
 1/3 anonim ***** válasza:

8 vagy 16 szelepes motor?

Fújkáld meg alapjáraton a szívó oldalon hidegindítóval, ahol felpörög, ott szív falsot.

A kaniszternél (jobb első sárvédőben lent) is tud falsot szívni!

[link]

2015. ápr. 16. 23:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, megpróbálom, írok majd, hogy mi az eredmény.
2015. ápr. 17. 00:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy 8 szelepes. Megfújkáltam a szívóoldalt, nem pörgött fel. Viszont néztem azt a kanisztert, 2db cső van rajta, és olyan mintha az aljára is menne egy. Ott direkt nincs cső?
2015. ápr. 17. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!