Az okmány irodában kapott adatlappal lehet vezetni?
Figyelt kérdés
szóval most lesz első jogsim, az okmány irodában kaptam Egy adatlap jarmuvezetesre jogosito okmany kerelmehez nevü papírpkat! Azzal lehet-e vezetni?2015. ápr. 16. 14:29
11/16 anonim válasza:
igen, az okmányirodában kell az orvosi alkalmassági papír a vizsgaigazolás mellé.
12/16 anonim válasza:
De nekem azt nem adták vissza.
Azt még a kresz tanfolyam előtt bekellett adni azóta se láttam, ráadásul az oktatóm nem is mondta hogy kell. Ez tuti az a papír amit 7200ért adtak ki?
13/16 A kérdező kommentje:
Igen!! Azt ott fogják neked ki adni ahol csináltad a kresz vizsgát! A közlekedésiben kapsz 2 papirt. Az egyik az egy igazolás lesz a másik az orvosi alkalmassági!! Azzal kell menni az okmányirodába!! :)
2015. ápr. 17. 12:42
14/16 anonim válasza:
Értem már köszönöm a válaszokat.
Nekem Miskolcra kell mennem de Nyíregyházán csináltam a kreszt, de a vezetést Sátoraljaújhelyben gondolom ezért kell Miskolcra mennem.
15/16 anonim válasza:
Nekem a központi okmányirodába és a 1818 telefonszamon is azt mondtak hogy lehet belföldön hasznalni!!! 2 x állitottak meg velle egyszer vidéken és egyszer Budapesten semmi nem tortent oda adtam a lapot személyit es ennyi volt elengedett........
16/16 anonim válasza:
Szerencséd volt, a kérdésednél már megkaptad a választ miért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!