Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az okmány irodában kapott...

Az okmány irodában kapott adatlappal lehet vezetni?

Figyelt kérdés
szóval most lesz első jogsim, az okmány irodában kaptam Egy adatlap jarmuvezetesre jogosito okmany kerelmehez nevü papírpkat! Azzal lehet-e vezetni?

2015. ápr. 16. 14:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

igen, az okmányirodában kell az orvosi alkalmassági papír a vizsgaigazolás mellé.

2015. ápr. 17. 08:46
 12/16 anonim ***** válasza:

De nekem azt nem adták vissza.

Azt még a kresz tanfolyam előtt bekellett adni azóta se láttam, ráadásul az oktatóm nem is mondta hogy kell. Ez tuti az a papír amit 7200ért adtak ki?

2015. ápr. 17. 08:51
 13/16 A kérdező kommentje:
Igen!! Azt ott fogják neked ki adni ahol csináltad a kresz vizsgát! A közlekedésiben kapsz 2 papirt. Az egyik az egy igazolás lesz a másik az orvosi alkalmassági!! Azzal kell menni az okmányirodába!! :)
2015. ápr. 17. 12:42
 14/16 anonim ***** válasza:

Értem már köszönöm a válaszokat.

Nekem Miskolcra kell mennem de Nyíregyházán csináltam a kreszt, de a vezetést Sátoraljaújhelyben gondolom ezért kell Miskolcra mennem.

2015. ápr. 17. 13:58
 15/16 anonim válasza:
Nekem a központi okmányirodába és a 1818 telefonszamon is azt mondtak hogy lehet belföldön hasznalni!!! 2 x állitottak meg velle egyszer vidéken és egyszer Budapesten semmi nem tortent oda adtam a lapot személyit es ennyi volt elengedett........
2015. ápr. 23. 13:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerencséd volt, a kérdésednél már megkaptad a választ miért :D
2015. ápr. 23. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!