Új autó/motor vásárlásánál jelen valamit a gyártási év?
Max ha modellfrissítés volt, akkor van jelentősége. Ha meg el akarod adni akkor nyugodtan beleírhatod a hirdetésbe, hogy mikori gyártás, mikori forgalombahelyezés.
De nagyon nem fog számítani egy adott modellnél, hogy 2 évvel öregebb-e. Az állapot lesz a döntő
Nem persze.. Majd mikor 5 év múlva el akarod adni 7 évesen és ott lesz a valóban 5 évesek között nézd meg hány százezerrel adnak majd érte kevesebbet. A vevőt aztán nagyon fogja érdekelni a mese, hogy ez x évig a szalonban.
Túltárolt 2 éves motorért biztos nem adnék ugyanannyit, mint egy vadi újért. Eladáskor garantált a nagyobb bukás rajt.
Így van.
Van az a (szerencsére) egyre szűkebb réteg, aki évjáratot, futott km-t néz, és van aki állapotot. Előbbivel nem tudsz mit kezdeni. Egy egy modell fut 4-5 évig. Szériagyártás első fél évéből nem vennék, de utána már majdhogynem mindegy a fentiek függvényében
Kicsit kiakadtam rajt, mert ha én használt motort veszek, speciel még az utolsó részletre is figyelek.
A múlt héten a használtak között kutattam (SV650) és van olyan ,amit 2003-2004ben gyártottak és 2006-os. Most ezért végleg nem szabad annyit adnom, mert természetesen volt egy frissítés közben. De szerintem nem mindegy a gyártás ennél az új motornál sem, amire inkább esett a választásom. Kösz mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!