Feliciával kapcsolatban szeretnék kérdezni?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a pick-up skoda,ez e felicia títus.
Fiatal vagyok és tetszik ez az ültetett rat stílus.a feliről el tudnám képzelni az ilyet.lenne a barátomnak sok alkatrésze,a feli platóst is meg tudnánk csinálni olyan Oktávia szer ű elejűnek.
Szerintetek klassz kis járgény lenne?
Most tudnék venni egy egész jó kis felicia platóst.
mit javasoltok,vagy inkább ne vegyek ilyesmi kocsit?
2015. ápr. 15. 18:33
1/3 anonim válasza:
Nagyjából el tudom képzelni mire gondolsz, szerintem fasza kis gép lehetne belőle, ráadásul egyedi is. Amúgy sem sok Felicia pick upot látni az utakon, pláne nem tuningoltat...
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat,igenez tetszik nekemis,hogy namilyen elcsépelt sablonkocsi,hanem egyedi.És állítólag nagyon megbízható ez a skoda,bár nem egy nagyerős kocsi,de sok baj nincs vele,még úgy sem,hogy elég öregek.Szerintem meg fogom venni,koszi.
2015. ápr. 16. 05:46
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem is kellene nagyon sok mindent átalakítani /gondolj a m.vizsgára is :) /
Egy kicsit leengedni (és keményíteni) a futóművet, négy látványos felni, egy rozsda utánzatú festés.....
Jó kis bohóc autót lehet kihozni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!