Járt már más is úgy hogy befészkelt a tanknyílás fedele mögé a darázs?
Figyelt kérdés
Ritkán járok az autóval és szerencsére nem tankoláskor vettem észre hanem mikor az udvaron állt, hogy egy darázs bújik be a tanknyílás fedele mögé, így tudtam mi vár rám ha felnyitom a fedelét. Egy kis darázsfészek volt ott de kiszedtem.
Esélyes hogy a darázs visszatér oda? Mit tudok tenni hogy ne fészkeljen be?
A tanksapka fedele kívülről nyitható és ahol az ujjadnak van a helye hogy feltudd nyitni, ott bújik be a darázs.
2015. ápr. 13. 21:11
1/5 anonim válasza:
Jó, azért egy tyúk mégsem fészkelhetett bele.
2/5 anonim válasza:
Szerintem kellene ott tömítésnek lenni
3/5 anonim válasza:
Tényleg ritkán járhatsz vele,nekem a skodámban volt ilyen,de az 6 évig állt egyhelyben XD
4/5 A kérdező kommentje:
Én heti 1szer megyek vele, még 1 éve sincs meg a kocsi nemhogy 6 éve:D
2015. ápr. 14. 10:18
5/5 A kérdező kommentje:
Tömítés nincs mert van zárható tanksapka is a fedél alatt. A darázsfészek csak a fedél alatt volt.
2015. ápr. 14. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!