Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes a Ladát kibukócsövezni?

Érdemes a Ladát kibukócsövezni?

Figyelt kérdés
Csak szlalomra használnám tehát semmiféle rallyn.De közúton nem tudnék vele közlekedni és azon dilemmázok hogy megéri-e csövezni vagy mégsem.
2015. ápr. 12. 14:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Sport rendszámmal közúton is tudsz vele közlekedni. Nem tudom szlalomnál milyen gyakran szokták tetőre vágni a kocsit, ha nincs nagy tempó, akkor lehet felesleges.
2015. ápr. 12. 14:51
 2/6 A kérdező kommentje:

Sokan szoktak indulni utcai illetve bukócső mentes sport autóval szóval szerintem nem lesz csövezve.Azért köszi a választ!

Szép napot!

2015. ápr. 12. 17:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne azzal foglalkozz, ki hogyan ássa a saját sírját. Csak gondold végig, ha a szlalom betonon van és nincs olyan, amire úgy tudsz felcsavarodni, hogy ropira törje az autót, illetve egy esetleges borulás sem nagy tempóval történik, akkor meg tud óvni a sima kasztni.

Ha nem, akkor kell a cső.

Szlalomra nem járok, nem tudom ott mik vannak, gondolom ha kocsit építesz erre a célra akkor te jobban benne vagy, nagyjából fel tudod mérni a helyzetet. Ha úgy látod, hogy nincs nagy veszély, akkor nem szükséges.

2015. ápr. 12. 17:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Igaz-igaz!Lehet hogy szlalom mellet a drift is menne oda viszont kell bukócső.De hát még meg gondolom időm az van rengeteg :)
2015. ápr. 12. 20:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Driften amatőrben nem kell csak semi-proban és proban. Viszont oda a Lada kevés lesz :/
2015. ápr. 12. 21:33
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!Már megszületett a döntés bukócső les mivel amatőr versenyautó lesz! :) majd lesz másik utcai autó! :)

Szép napot!

2015. ápr. 13. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!