Ha elkoszolódott az injektor, akkor ki lehet égetni ha autópályán megyek?
Sportmotorról van szó.
Úgy érzem az üzemanyag ellátás mostanában "más lett".
Volt h alig tudtam beindítani,volt h melege3n a lámpánál lefulladt,meg nem húz annyira mint mondjuk tavaly.
Ezért gondoltam hogy autópályán a nagyobb terheléssel ki lehet tisztítani?
Elsőnek:Sok szervíz van,amik KIZÁRÓLAG injektor tisztítással foglalkoznak.Akkor szerinted ők a semmiért kapják a pénzt ?!
Tisztítással foglalkoznak igen, nem pedig kiégetéssel.
Nézz utána a működésének.
Első voltam.
7-es
Tipikus szerelő duma, látja, hogy nem 100-as az autó, és egyből cseréli az injektort meg a turbót meg mindent mert szerinte az a baj, közben egy 100 kilóméteres tempósabb autópályázás megoldja a problémát. Aztán mondják a tulajok, hogy de sz*r az autó.
Egy tipikus autószerelő elég türelmes lenne ahhoz, hogy elmagyarázza vagy megmutassa neked, hogy hol található a motoron az injektor. És elmondaná, hogy üzem közben,
-akárhogy is meghajtod a kocsit- maximum 85-95 fokra melegszik fel az injektor. Lehet, hogy még a kezedbe is adna egyet, azért, hogy a saját szemeiddel láthasd az injektor GUMI tömítéseit és a MŰANYAG benzinszűrőjét.
Talán te is rájössz, hogy ezekre az alkatrészekre nagyon rossz hatással lenne a "kiégetés"!!
Egyébként nem vagyok autószerelő, csak olvasok némi szakirodalmat ebben a témában, neked is ajánlom!
9-es
Teljesen igazad van, de sajnos 10ből 1 szerelő ha ilyen. Mondjuk szerencsére én ilyet fogtam ki, azért nem is költöttem még soha több százezreket az autóra pedig drága autóim voltak, és van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!