Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha elkoszolódott az injektor,...

Ha elkoszolódott az injektor, akkor ki lehet égetni ha autópályán megyek?

Figyelt kérdés
Úgy mint a kipufogót...?

2015. ápr. 12. 12:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Az injektorban leegyszerűsítve van egy szelep, amit elektromágnes mozgat. Ezen mit akarsz kiégetni?
2015. ápr. 12. 12:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Van bizony, hogy kormos lesz az injektor. Lehet venni direkt ilyen injektortisztitót, hogy mennyire használ azt nem tudom, de rosszat biztosan nem csinál, szóval megpróbálhatod. És minél nagyobb fordulaton járasd, pörgesd ki jól, de egy autópályás kiruccanás is sokat segit.
2015. ápr. 12. 12:24
 3/10 anonim ***** válasza:
közvetlen befecskendezéses dízeleknél előfordulhat, hogy komoly lesz az "injektor" vége, azt tényleg le lehet égetni. De ha a belseje koszolódik el a nem megfelelő gázolaj és ritkán cserélt üzemanyagszűrő miatt, akkor azt életben nem fogod belőle kiégetni. Ami nem megy ki a furatokon az üzemanyaggal együtt, az kiégni sem fog...
2015. ápr. 12. 12:39
 4/10 A kérdező kommentje:

Sportmotorról van szó.

Úgy érzem az üzemanyag ellátás mostanában "más lett".

Volt h alig tudtam beindítani,volt h melege3n a lámpánál lefulladt,meg nem húz annyira mint mondjuk tavaly.

Ezért gondoltam hogy autópályán a nagyobb terheléssel ki lehet tisztítani?

Elsőnek:Sok szervíz van,amik KIZÁRÓLAG injektor tisztítással foglalkoznak.Akkor szerinted ők a semmiért kapják a pénzt ?!

2015. ápr. 12. 18:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Injektor tisztításért kapják a pénzt. De szétszedni és ultrahangos tisztítóval kipucolni az egy működő eljárás, de mint írtam, kiégetni nem lehet.
2015. ápr. 12. 19:36
 6/10 anonim ***** válasza:

Tisztítással foglalkoznak igen, nem pedig kiégetéssel.

Nézz utána a működésének.

Első voltam.

2015. ápr. 12. 20:31
 7/10 Zebra3328 ***** válasza:
Nem, nem lehet kiégetni az injektort. Tisztítani vagy cserélni lehet.
2015. ápr. 12. 21:48
 8/10 anonim ***** válasza:

7-es

Tipikus szerelő duma, látja, hogy nem 100-as az autó, és egyből cseréli az injektort meg a turbót meg mindent mert szerinte az a baj, közben egy 100 kilóméteres tempósabb autópályázás megoldja a problémát. Aztán mondják a tulajok, hogy de sz*r az autó.

2015. ápr. 13. 10:26
 9/10 Zebra3328 ***** válasza:

Egy tipikus autószerelő elég türelmes lenne ahhoz, hogy elmagyarázza vagy megmutassa neked, hogy hol található a motoron az injektor. És elmondaná, hogy üzem közben,

-akárhogy is meghajtod a kocsit- maximum 85-95 fokra melegszik fel az injektor. Lehet, hogy még a kezedbe is adna egyet, azért, hogy a saját szemeiddel láthasd az injektor GUMI tömítéseit és a MŰANYAG benzinszűrőjét.

Talán te is rájössz, hogy ezekre az alkatrészekre nagyon rossz hatással lenne a "kiégetés"!!

Egyébként nem vagyok autószerelő, csak olvasok némi szakirodalmat ebben a témában, neked is ajánlom!

2015. máj. 22. 19:53
 10/10 anonim ***** válasza:

9-es

Teljesen igazad van, de sajnos 10ből 1 szerelő ha ilyen. Mondjuk szerencsére én ilyet fogtam ki, azért nem is költöttem még soha több százezreket az autóra pedig drága autóim voltak, és van.

2015. máj. 23. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!