Van itt olyan, aki taposott már bele Mazda típusú autóba 1 millió km-t?
Szerintem a TDI-kről is max legendát hallottál, mert még ember nem látott Magyarországon 300 000-nél többet mutató órájú TDI-t. :D
A Mazda6 nem olyan elterjedt, mint a VW dízelek, ezért kisebb az esélye, hogy találsz olyat, ami ennyit ment. Főleg itt.
Apámnak volt egy Mazda 323-asa, úgy nyolc éve már, hogy kénytelen volt a roncstelepre vinni. 1987-es évjáratú volt, 1.7-es sima dízel motorral. Nem volt egy erő bajnok, de úgy 1 065 000 km-ert járt bele.
Ami a TDI-ket illeti, megtaláltam a Totalcar egyik cikkét:
Ezen kívül, beszéltem az egyik ismerősömmel, kinek az egyik rokona taxi sofőrként dolgozik. Említette, hogy járt már rá egy Passat-ra közel 1 milliót.
Sok olyan autó van, amibe rettenetesen sok szalad bele. A Taxiknál nem ritka az évi 100-150 000km sem Nyugat Európában.
Arra próbáltam utalni, hogy mire ezek a kocsik piacra kerülnek az órájuk csak a valós futás harmadát fogja mutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!