Mekkora költség egy klíma javítása?
Köszönöm, hasznos infó.
Ha javítókészlettel javítható lenne, szerintem megcsinálta volna a kereskedő. Közben beszéltem egy klímással, azt mondja ennél gyakori a kompresszor típushiba, úgyhogy valószínűleg az általad említett magasabb összegű probléma.
"Közben beszéltem egy klímással, azt mondja ennél gyakori a kompresszor típushiba"
Nehogy ilyen bebőgésre alapozzál már. A javítási költség biztos hogy egy 10-estől több lesz. Ugyanis annyi egy feltöltés, amit már valószínűleg próbáltak. Én inkább egy kidörzsölődött csőre tippelnék első körben. Bár ezek a csövek nem olcsók. Aztán lehet akár a klímahűtő is lyukas. A klíma javítása nem olcsó. Még egy jó kompresszor esetén is belefuthatsz 50-100 000-es javításba. Első körben vakummal meg kellene nézni hogy enged-e a rendszer. Rossz klímás autónál nyugodtan alkudhatsz több 10 000-et az autó árából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!