MIt akasztottál az autódban a belső visszapillantó tükörre?
Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 09:10
11/20 anonim válasza:
Wunderbaum, most kb 4-5 db. Hetente akasztok fel újat, aztán ha már sok lifeg ott kidobom, lassan esedékes lesz.
12/20 anonim válasza:
nyáron illatosító lapok szoktak ottlenni télen pedig egy kis plüss rénszarvas
13/20 anonim válasza:
2 db fekete plüss dobókocka :P
15/20 anonim válasza:
Amúgy a szabályok tiltják, mert a vezetőt állítólag zavarja a vezetőt a vezetésben.
Amúgy ezt a tilos a telefonálás dolgot se értem, mert ugyebár azért tartják veszélyesnek, mert olyan kérdéseket tehetnek fel a telefon másik oldaláról, amin el kell gondolkodnod és nem tudsz a vezetésre figyelni.
És ha ott ül melletted valaki és ő kérdezi?
Akkor nem zavar?
Ezt nem vágom...
16/20 anonim válasza:
Nem a telefonbeszélgetést tiltják ugyanis kihangosítóval vagy headsettel beszélgethetsz vezetés közben. Azt tiltják hogy az egyik kezedet lefoglald a telefonnal mert a biztonságos vezetéshez mindkét kézre szükség van.
17/20 bary79 válasza:
Ez egy baromság!
Amúgy nekem fekete bárány lóg, ami már inkább lila mert a nap kiszívta! :-)
18/20 Valter6672 válasza:
Egy nyakláncot, amin Jézus van.
19/20 anonim válasza:
szerintem akkor büntetne a rendőr ha a vezető látószögében nagyon belelóg úgytudom az tényleg elő van írva a kreszben hogy egy bizonyos látószögben nemlehet se megtörve a szélvédő meg nem takarhatja semmi
20/20 anonim válasza:
egyszer egy illatosítót akasztottam oda de nagyon idegesített vezetés közben és ezért inkább leszedtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!