Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autóban melyik az az...

Az autóban melyik az az "alkatrész", ami az alapjáratot csinálja?

Figyelt kérdés
Csaj vagyok, ne nevessetek ki! Azt gyanítom, hogy nincs alapjárat a kocsiban. Elviszem a szerelőhöz, de szeretném tudni, hogy mire számíthatok. Köszi
2010. febr. 19. 08:48
1 2
 11/18 anonim válasza:
Fehér színe volt a füstnek, vagy esetleg kékes? a kopogás egyszeri volt, vagy több gyors olyan mintha kalapáccsal verték volna a motort?
2010. febr. 19. 10:18
 12/18 A kérdező kommentje:

fehér volt a füst,

nem egyszer koppant, többször, de nem olyan gyorsan, mintha szögelnél valamit.

2010. febr. 19. 10:21
 13/18 anonim válasza:
Lehet valami gyújtás hiba, akkor szokott kopogni a motor, ha benzin levegő keverék hamarabb gyullad be mint kéne, ez vagy rossz gyújtástól, vagy rossz benzintől lehet, de mindkét esetben nem valószínű hogy csak így elmúlik, lehet hogy az elektronika sztrájkolt kicsit, lehet kapott egy kis vizet! Ha máskor is csinálja vidd el szervizbe, ha van nekik Eobd-s gépük, akkor kitudják olvasni ha elektromos hibája van! Mondjuk ez a hibakiolvasás nem 2 Forint, először azért a többit kéne kizárni!
2010. febr. 19. 10:29
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kimerítő választ! :) Lekötöttelek egy fél napra! :)

Mindenképp elviszem szerelőhöz, mert rossz a megbízhatatlan autó. Csak még nem tudom mikor, mert zsúfolt a hétvégém, jövő héten meg vidéken vagyok... Persze ez már az én gondom.

2010. febr. 19. 10:34
 15/18 anonim válasza:

Igazán nincs mit!

Remélem tudtam valamit segíteni!

2010. febr. 19. 10:36
 16/18 anonim válasza:
Csak vigyázz, ha ezt gyakran csinálja, és sokat jársz vele nem tesz túl jót a motornak, főleg ha az egyik henger megáll, akkor a katalizátornak se!
2010. febr. 19. 10:38
 17/18 A kérdező kommentje:

Szia!

Megnézte a kocsit a szerelő (ami azóta pöccre indul) valami számítógépes programmal és mindenre OK-t írt ki... Mondta, hogy szívesen kicserél bármit, de mit... Azóta járok vele, remélem nem hagy ott sehol.

Mégegyszer köszi :)

2010. febr. 20. 20:58
 18/18 anonim válasza:
Igazán nincs mit, örülök, hogy megoldódott!
2010. márc. 15. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!